Renault 155.54, foto van Jvmensvoort

Renault 155.54

Jvmensvoort
Loonbedrijf Potze inkuilen bij Mts van Mensvoort

Reacties

renault816
Oh wat mooi
Ernst-Jan
Mooie foto, weer een Weerdingermondje erbij 😛
jonny
Jauwhor, de 155'er met de grote werklampen nog op de cabine 😛!!
Ernst-Jan
Ja dat lijkt leuk. Heb je ook een foto van de trekker van Marco? Zaten extra werklampen bij op zei Harold 😄
jonny
Haha.. Nee heb ik niet.. Ja lijkt mooi he!!! Heb meegeholpen ze erop te zetten. Het zijn trouwens de werklampen van deze 155'er 😉 Van het bietenrooien met de werklampen kan ik geen foto's meer maken.. Je had zaterdags bij deuring moeten kijken. 2 Weken geleden. Toen kon je de 155'er voor de laatste keer op de foto zetten!! Ze hebben daar trouwens ongeveer hele dag gesleept.
kletsmajoor
Dus dat was het einde van het 155er tijdperk?
Voor wat voor trekker is die laatste weggegaan dan? want de ares 800 word ook niet meer gebouwd toch?
jonny
Ik weet niet voor welke hij weg gegaan is... Er is nog geen nieuwe weer.. De eerste keer dat ie wegging is er een claas Ares 816 voor weergekomen.. Maar hij is er nog weer geweest en is nu definitief weg, vrees ik 😞..

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
19
BATTLES