Steyr 9094, foto van martijnsteyrdriver

Steyr 9094

9094 met veenhuis silagewagen

Reacties

me
Dikke combie 😉!
Poppink
Lijkt me mooi om daar de mais mee te doen.
Romke
Nog n beetje n goeie wagen??
de loonwerker die bij ons komt die heeft ook zulke wagens en dat zijn echt ouwe rot wagens, de achterklep die moeten ze dicht houden met een spanband anders gaat ie open.
Oh, wel fijne wagens hoor.. niks gien gemieter
en achterklep die losgaat?
denk dat je dan lekke cilinder hebt.. of lekke slang
en anders lekken ventielen van trekker inwendig
Favorit614
Als ie alles nieuw koopt is ie er van af ,hebt ie lang genoeg gespaard
Haha idd, of even goed nakijken
me
Zulke wagens kan opzich niet veel aan mankeren .. zo klep is kwestie van het lekken van een van je kleppen idd .. ideaal lekker met een spanband werken 😃 !
Whaha idd.. elkeer keer spanband om wagen heen.. nja.. weet je iig zeker dat ie niet uit elkaar valt 😃
me
Ideaal 😃 .. ik heb laatst ook met zo gare wagen gereden .. ging de spanning langzaam van de klep af .. maar knoeide net niet iedere keer totdat ik er was .. zatten van die fietswielen onder .. tot aan de as .. draaide de wielen niet meer mee .. 😛 .. maar wel mooi werk 😃 !!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
11
BATTLES