Fendt 307 C, foto van huub

Fendt 307 C

huub
Fendt 307 C met Lely Klotus!

Reacties

gerjopennings
Watan istie zo klote
FENDTvent
Schone wenner en Fendt natuurlijk 😉
me
Geloo fdat jij meer van de hurli bent of niet ? .. aan je foto's te zien dan 😃 !Q
gerjopennings
Neej hebbe ze lanborginie
me
Lamborghini same hurli .. een pot nat 😃 !
huub
Nu moet het toch niet gekker worden..alles beter als een sjonnie..
gerjopennings
Dat dacht ik ok
me
Okeej .. die heeft er duidelijk geen verstand van 😃 !
arjanhouwers
Over die johnie heeft hij wel gelijk
huub
Bij een oud stage boer ook..JD 6310..onbenullig grote trekker..zicht na voren en op de hef is waardeloos..en dat is dan een 4 cilinder van 100 pk..
HJ_
6310 onbenullig groot???
me
Onbenullig groot ? .. een 6310 ? .. valt reuze mee .. zeo fendt is gewoon klein .. en met het formaat 100 pk 4 cilinder met grote van 6310 heb je ook nog is wat te vertellen met ene grote maiskipper .. of 10 kubs tank die je wels doort land moet sleuren .. redt je niet met fendt 308ci .. of 309ci
huub
Ben ik met je eens, grote kippers, mesttanken enz... moet een zware trekker voor..ma dan koop je een 6 cilinder..voor t gewone boerenwerk heb ik liever een compacte viercilinder..
HJ_
6310 is ook nog best wel compact hoor
me
Ik vindt 6400 die wij hebben ( zo beetje gelijk aan 6310 zeer compact ) .. trekt nog een hoop zwaar werk kan die aan ..draaicirkel buitenkant wielen was geloof ik 8 meter ... je voelt je alleen in verhouding tot andree trekkers alsof dat die 2x zo groot is als die is als je erop zit .. komt door de neus .. 6 cilinder waarom ? .. als je met 4 cilinder kan .. 6 cilinder zie ik helemaal nite graag voor me schudder ..
huub
Nee..niet voor een schudder..ma wel voor een silagewagen..kipper..mesttank..het lompere trekwerk is een 6 cilinder wel fijner als een 4 cilinder..
me
Ja klopt .. maar wij draaien zo weinig uren dat dat niet van toepassing is .. 250/300 digitale uren int jaar .. met onze 6400 kan voor schudder ( is wel wat lomp maar toch ) .. en 2 balenwagens vol op transport ook geen punt .. zelfde geld voor grotere dumpers enkele keer of maiswagens ... injecteren besteden we uit ...
me
Vindt je 6110 dan ook lomp ? .. watn enige wat daar andres aan is is de bandenmaat .. en misschien lichtere aandrijving enzv .. maar formaat trekker het zelfde .. miss moet je maar kleine wielen laten legegn onder die 6310 .. dan is die kwa formaat t zelfde als zo fendt met 34 inch banden
huub
Die 6310 lagen hele grote banden onder..voor 450's ofzo..neemt wel veel zicht weg..en als je de vanghaken onderin hebt is t zicht ook nix te best..
me
Neej dat klopt .. zich bij jd op je vanghaken en ondertrekhaak is niet als bij andere trekkers .. als je dat aantal keer heb gedaan wen je wel aan .. doe je het met je ogen dicht ..
huub
Of ze moeten het zelfde doen als claas en valtra..spiegel a/d achterruit..als je de ruit dan los hebt kun je i/d spiegel de trekhaak zien..
Deutz-fahrpwrr
Waar ik stage heb gelopen hadden ze een 6200 maar dat vond ik een hele compacte wendbare trekker. zat ook voorlader op
me
Okeej die spiegel is wel oplossing .. maar leert er wel mee omgaan .. 6200 is net zo groot als 6110 of 6410 dus ook 6310.. bandenmaat wil nog wel eens verschillen

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
23
PUNTEN
0
WEERGAVES
10
BATTLES