Schaffer 336, foto van huub

Schaffer 336

huub
Balen lossen met de Schäffer 336 S en wifo balenklem

Reacties

me
Ideaale apparaatjes .. van welk jaar is die .. wij hebben een giant genomen .. ongeveer het zelfde formaat als bij schaffer de 336 en de 3036 .. kwa vermogen en hefkracht/vermogen .. alleen stuk compacter dan de 3036 ( 336 is net zo groot denk ik )
jehan
He das een bekende wagen ..balen gemaakt door loonbedrijf HARTEMINK
huub
2007..das maar goed ook dat ze door hartemink zijn gemaakt..die zijn niet zo hard..anders kan de shovel dat natte gras niet eens tillen..
jehan
Hew extra gedaan we wisten dat dat shoveltje dr moeite mee zou hebben ha ha
MaartenMandemaker
Ja zijn idd mooie machientjes. hebben zelf een 336 van eind 2001. nu 1100 uur gedraaid. we hebben er wel zwaardere assen onder liggen
devermeiren
Mooi
huub
1100 uur..is nie veel..we hebben hem nu 4 maand, 160 uur..
huub
En gisteren stond de teller op 333.33 uur, we hebben hem vanaf 26 mei dus reken maar uit..precies 9 maanden..
jehan
Volgens mij gebruuke jullie dat ding ook overal veur ..ak dat aantal uren zo bekieken
case991
Mooi is da:D dat bent egt handige apparaatjes
huub
Joa..ik kan de kruiwagen, de bats, de greep, en de bezem wel op marktplaats zetten..
me
Wij hebben hem van eind januarie .. en draaid ongeveer 450 uur jaar rondt .. onmisbaar apparaatjes .. en idd de greep de schep krui en bezem kunnen op marktplaats zo beetje 😃 ..
huub
We hebben hem een dag verhuurd aan hartemink, (de loonwerker waar jehan werkt) maar dan weet je meteen hoeveel ja dat ding gebruikt op een dag..ben je héél blij als ie 's avonds weer trug is..
me
Ja klopt .. wij hebben wel eens verhuurd maar dan gaat me broer of ik erop .. al ist aan onze loonwerker ik wil er niemand anders op hebben zonder toezicht van een van ons .. dat geros en gebeuk werk soms bij bedrijf en shovel zit in verhuur en soms ga ik ermee weg .. een 3036 maar met dat verhuur wat die goed vern**kt
hobbyboer
Haal je de balen ook met dat dinkie vant land?
wat weegt i?
spoor het in?
ligt i niet snel op z'n zij?
is wel mooi compact/wendbaar denk
huub
Hij weegt 2200 kg, leeg, zonder bak, klem of zoiets..ja, we laden balen op de wagen met dat ding..spoort niet in..zitten redelijk brede banden onder..als je met beleid werkt met dat ding ligt ie niet snel op de kant..
KHD Deutz-Fahr
Mooi ding Huub, naar zoiets ze we ook nog opzoek.
Ik weet van een stage bedrijf, (schäffer 4042) hoe handig die dingen kunnen zijn.
huub
Ding is echt super handig, 26 mei 2007 gekregen, heeft nu 1003 uur op de teller, zegt genoeg 😃 zo'n shovel is echt een aanrader, 't kost wel ff wat, maar je krijgt er geen moment spijt van..

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
PUNTEN
0
WEERGAVES
15
BATTLES