Fendt 930, foto van CornelisJ90

Fendt 930

CornelisJ90
Fendt 930 en Beco 240 van G.M. Damsteegd

Reacties

xylon
Is mooier met grijze velgen
jantje
Mooie combi.@ cornelis, ik heb afgelopen zaterdag nog op die put gereden in schiedam waar jij ook heb gereden. Is dat jou trekker die daar nu staat?
CornelisJ90
Eehm welke put Jantje? Ik heb daar voor Verboon gereden, ben er gisteren nog geweest maar heb daar niemand gezien eigentlijk. En mijn trekker staat kapot op de zaak, ik heb nou een andere 716 bij me.
nielsh
Ziet er zekers netjes uit met grijze velgen en zo'n laag kippertje derachter
jantje
Ik heb gisteren grond gereden bij verboon aan de harreweg. dat was aan de rechterkant als je vanaf schiedam komt. gisteren stond daar een trekker van jullie en er werd een rupskraan opgehaald door een vrachtwagen van oskam.
CornelisJ90
Ow gisterochtend dus ben gisterenmiddag daar nog geweest om een kieper om te ruilen. En die Fendt die daar stond was een 515, niet van mij dus.
jantje
Ik had die 515 niet zien staan. wij moesten laaien bij die hoop grond vooraan. die maschinist van verboon zij dat er nog een trekker stond van oskam.
CornelisJ90
Ow Wessel zeker. En van welk loonbedrijf ben jij dan?
DjieDjie
Jantje is van van Pasen uit Schipluiden als ik het goed heb.
CornelisJ90
Dankje JJ.
jantje
Ik ben inderdaad van van paassen uit schipluiden. ik rij op die DF 165.7.
CornelisJ90
Ow als ik je tegenkom zal ik mijn zwaailicht aan zetten. Kom alleen vrij weinig in die hoek, L'veen en Den Haag af en toe, nou alweer een week op Krimpen aan de Lek. En de 716 waar ik nu op rij staat ergens in mn profiel (die van mijzelf is die met die fronthef, die met het voorladerframe rij ik nu mee 😛 )
jantje
Ik heb een paar weken geleden nog op en zaterdag voor jullie gereden vanaf leidschenveen naar zoetermeer. dat was die dag van dat incidentje van LOZ. heb reed jij daar toen ook met die 716?
CornelisJ90
Nee. Was toen in Rotterdam bezig.
jeffreypaulusse
He ben ik een beetje aan het kijken kom ik een foto tegen van me trekkertje.
zeker 5 punten:D

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
PUNTEN
0
WEERGAVES
2
BATTLES