BLOOPERS Huhh???, foto van Diesel-in-Fendt

BLOOPERS Huhh???

Diesel-in-Fendt
Was mooi an het mest rijden maar toen ik bijna weer thuis was, moest ik door een bocht en de stuur trekhak trok zeg kapot 😞 eindeverhal

Reacties

956xlpower
Is dat een grote mesttank???????? Want die zwaaibalk ziet me er maar heel licht uit, dat je daar een mesttank op durft te leggen.
johndeere7920
Puur zo''n tankje jah een een heel mooi tankje

Hürlimann Prestige 95 Traditonvandag met Hürlimann 95'er mest rijden
Claas-JD
Je wilt ook graag ruimte op de besturing en gladde banden zie ik, trekoog heeft te veel ruimte. zo'n tank heeft weinig oplegdruk dus het kan wel maar ik vind het ook wat licht
956xlpower
Scheelt dat het tandem is dat loopt nogal rustig en minder oplegdruk, anders brak het toch mee af.
956xlpower
Eigen fabrikaat de stuurinrichting?
Diesel-in-Fendt
Wij hebben die ding al gemaakt toen de Deutz 6,11 Agrostar er voor stond, er zit bijna geen gewicht op trekker, omdat die voorass van de tank zo veer naar vooren zit, maar ik zaal morge weer een nieuwe maaken dat ik volgende week weer verder kan.
redpower
Tuurlijk is het tandem, karel, wat anders, enkelasser gestuurd?:P
melle
Ja heeft schuitemaaker ook al op de giertenk enkelasser gestuurd

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
0
WEERGAVES
7
BATTLES