Fendt 412, foto van 645tt

Fendt 412

645tt
Mooi tog 😄

Reacties

Fendt614LS
Zker dik 😃 Heb je nog meer foto's van deze combi???
me
Gaaf man .. zo hoort dat .. wat een 4 cilinder wel niej kan he 😃 !
645tt
Even zoeke tusse mun fotos 😛
Fendt614LS
Okeej 😉 Jah hijs wel een beetje klein voor deze kieper 😉 Maar wel moooi
645tt
Niks te klein kan hem wel aan hoor 😛
Fendt614LS
Ooohw Okeej 😉 Me oom heeft er ook 1 gekocht,, die komt pas in November
me
Jonge .. ze zijn voor 18 tonners alleen maar 150 pk ofzo gewend ... zo ding laat je met gras keer 14 ton ofzo denk ik .. en anders 18 .. hoppakeej doet 100 pk ook wel 😃.. het ze broekie wel vol met de kuil opdrukken maar toch 😉
645tt
Hij is niet lui dat vertel ik je wel 😛
me
En zo hoort dat 😉 .. we zitten niet in oostenrijk waar je berg op en af moet brullen .. (alhoewel ze dat daar wel anders doen 😛 )
956xlpower
Berg afbrullen ME, haha nog nooit in bergen gereden, dan moet je dat is doen met een vloeistofkoppeling net als die oude fendts haha dan kan ie nog is hard gaan, uit eigen ervaring spreek ik.
me
Vloestofkoppeling op de fendt vindt ik juist slecht de berg opbrullen .. zeker als je tussentijds moet schakelen .. althans de utrechtse heuvelrug is dan al erg voor ze vindt ik !
956xlpower
Afbrullen is veel leuker ME, dan gaan ze hard als je niet bijtijds moet afremmen.
devermeiren
Mooi maar deze is wel een 4 cilinder hoor en die mogen meer dan 18 ton trekken
me
Ja tuurlijk mogen die meer dan 18 ton trekken .. tot max 50 ton gehele combinatie .. maar bedoel meer dat zo combie prima kan al geloven er daar weinig mensen in 😃 !
me
Er afbrullen hek toen niet te grof gedaan ... die trekker liep 60 en de remmen waren neit te best .. moest eerst een keer pompen en echt goed remmen deed die naar 2 x pompen ..is kort daarna we lweer gerepareerd

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
PUNTEN
0
WEERGAVES
4
BATTLES