Deutz-Fahr DX 4.31, foto van Ronijn

Deutz-Fahr DX 4.31

Ronijn
Eventjes de zuring weggebloot.

Reacties

ruud
Lkkr smerig ma goed ziet er mooi uit
Ronijn
Tis allemaal stront daar int land! dus als je daar ff doorheen naar voren jaagt dan zit alles dr onder!!
Pieter-Harm
Zuring moet Je niet bloten die moet je spuiten..;)
Ronijn
Ja, dat doen we 1x per jaar en de rest bloten we gewoon weg. dan blijven al die stronken niet staan en zaait het ook minder uit. 😉
Pieter-Harm
Je moet nu persee een spuitlesentie hebbe he..:| daar is oom agent streng op.. was laast een boer bij ons uit de omgeving die een boete van 1200 euro had..:| ik haat die mensen die het zo voor de boeren verpesten..
Ronijn
Onze buren hebben dr 1tje, dus die moet maar ff een keertje komen spuiten 😃 en als je het een xtje 8er in het land doet zien ze daar toch niks van?
Ribert-MF
Das klote maar die dinge moet je er ook uit steken dat helpt veel beter en spuiten wil nie zo mooi
international533
Je moet gewoon alles omploegen en dan achterop de ploeg gaan staan een dan alle stronken er op pakken die boven komen.
me
Ik schrok .. d8 ouwe foto van mij efe gauw toen ik opt forum zat .. want wij hadde tot een jaar terug precies dezelfde combie
Ronijn
Was zeker wel een MOOIE combie he me?! 😃

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
0
WEERGAVES
8
BATTLES