Galman onbekend, foto van Schluterfan

Galman onbekend

Schluterfan
Voor de nederlanders en zelfs voor de meeste andere mensen hier ook uit Belgie onbekent, maar niet voor mij! Dit is een zeldzame Galman trekker, deze trekkertjes werden in een korte periode in de jaren 50 gebouwd in Belgie, met name Sint Martens Latem, dat is ongeveer 25km van bij mij vandaan. De trekker is eigendom van een maat van me die ook Schlüter trekkers in zijn bezit heeft.

Deze trekkertjes hebben een belgische ABC motor van ongeveer 22pk en een ZF versnellingsbak met 4 versnellingen vooruit en eentje achteruit. Hij heeft alleen aftakas, dus geen hef. Hoeveel er gebouwd zijn wetek niet, maar tzullen er maar een hand vol geweest zijn! De meeste zullen ook zeggen, hij lijkt op een Fahr, en daar geef ik ze ook geen ongelijk in!

Reacties

hanomagfarm
Heeft idd een fahr achtige grille. ik heb der volges mij al es van gehoord, maar gezien nog niet. der zijn massa's van die kleine confectie merken geweest. maar die zijn bijna allemaal verdwenen. één van de weinige overlevenden (mischien wel enige) is Fendt, hoewel die dan ook niet echt klein was 😃
hanomagfarm
Ik stel voor om de foto te verplaatsen van Foto Onbekend onbekend naar Galman onbekend
paul
Foto is verplaatst van naar Galman - onbekend, de titel van dit onderwerp is dus ook gewijzigd.
Spijtig dat die zo zeldzaam zijn

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
1
WEERGAVES
30
BATTLES