Fiat 315, foto van guy

Fiat 315

guy
Mooi verder werken aan de 315! let even hoe de hydrauliekpomp is aangedreven!

Reacties

guy
Eigenlijk is een 315 ontstaan doordat ze in italie een lichtere variant wouden produceren van de 415. zo is de 315 ontstaan, de achterbrug is volledig hetzelfde of een 415, alleen ligt er een andere motor op. de motor op een 315 is oorspronkelijk afkomstig uit een bestelwagen van fiat destijds (1965) daardoor komt het dat deze motor nog op 2 chassisbalken ligt.
een groot succes was deze trekker nooit, de 415 lag beter in de hand, en sterker nog, er was nog de 615 en de 715 die automatisch nog veel sterker en zwaarder waren.
guy
Zo zal hier in belgie, en nederland waarschijnlijk ook niet, zo een trekker met originele achterlichten en standlichten rijden, oorspronkelijk in italie en frankrijk hadden ze destijds geen pinkers of knipperlicht, of gelijk hoe je het wilt noemen, nodig, in die tijd was een rood achterlicht zonder pinker meer dan genoeg, pas als ze naar belgie kwamen die trekkers moest de dealer telkens een knipperdoos plaatsen en andere lichten op zetten, dus zo zullen wij dat ook doen, de niet originele lichten derop. alhoewel, als wij van de keuring komen, zullen we waarschijnlijk het oranje gedeelte rood maken, zodat het toch origineel is. 😃
Ja man geneet nog werk genoeg

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
0
WEERGAVES
31
BATTLES