Fendt 614, foto van Fendt614LS

Fendt 614

Fendt614LS
Mooie foto van de carrier,, en de Fendt

Reacties

tommie
Van welk merk is die carrier??
Fendt614LS
Home Made 😃 Onderstel van een trailer... de trekhaak heeft me vader zelf gelast en geslepen.. en de kabelsysteem hebben we gekocht in Duitsland..
tommie
Aaah zoo.
mooi gedaan.
werk t un bietje gemak. of vringe die bande als ne gek
Fendt614LS
Zijn de gewend,,, ,maar het vringed wel heel erg als hij zwaar beladen is... en het werkt heel moooi want met deze trekker en wagen ken je ff op het land rijden... moet je met een vrachtwagen niet proberen... 😃
tommie
Haha:P
nie altijd verstandig nee:P
Fendt614LS
Alleen het nadeel van deze trailer is dat hij niet zoveel kan laden,, een bak vol zand is te zwaar voor hem... maar daarom hebben we een kiepkar 😃 Moooi vaia..
tommie
Breedere sloffe dr onder:D en wa verstevige
tommie
Of kan de trekker um niemer aan mee bak vol zand:P
Fendt614LS
Jij denkt zeker dat z'n JD het wel red 😉 Nouw deze trekker red het wel howr met 160 paarden in de motorkap 😃
tommie
Aah beter. ligt dr aan welke jd je dr voor hangt
Fendt614LS
Nouw z'n nieuwe 7430 zou het makkelijk trekken 😃 Maar als wij een andere trekker kopen word het toch een Fendt,, een mooi Fendt 916 Vario ofzo
tommie
Haha doe maar luxe:P
Fendt614LS
Als je een andere fendt koopt,, dan moet je wel vario kopen 😃 Dat is nu helemaal hip 😃 (maar wel een 2de hands howr... nieuwe dat kost bijna netzoveel als een huis 😃 )
tommie
Haha. das nogal van de prijze ben ik nie op de hoogte weeet wel da de nieuwe 936 of de 930 2 ton kost meen ik
vossie
Die bij ons vant werk is ongeveer hetzelfde aleen dan bredere banden eronder enzo
Fendt614LS
Nog bredere is niet echt handig voor dit werk wat wij ermeer doen.. dus container bakken neerzetten in smale straten enzovoort... ken je beter wat kleinere,, Vossie jullie gebruiken zeker de trekker voor grassen of land werk denk?

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
PUNTEN
0
WEERGAVES
7
BATTLES