John Deere Combine, foto van gerebu

John Deere Combine

gerebu
Een JD 2264 aan het lossen in een stortbakje zodat de maalmolen kan malen, deze lost in een kieper met een Iron 190 ervoor.

Reacties

jehan
He waar is dat zo waren ze woensdag avond in duitsland ook bezig alleen met trekkers van van hal
gerebu
Ik weet het niet, deze trekker was van een boer, volgens mij is dit van luiten ofzo??? gister kwam pappa dr langs???
jehan
Den graan maler is den niet van ruesink holland den stont van de wekke dus in duitsland en jan ruesink stond dr zelf bij
gerebu
Ja idd, is van reusink.
jehan
Goa iej nog naor denemarken ...warken of op vakantie
gerebu
Zaterdag eerst een weekje polder, kom ik de 18e weer en de 19e ga ik 2 weken naar DK, beetje rondkijken, werken, enz enz., ik heb dr weer zin an!!!
jehan
Dus iej goat zaterdag neet noar lochem naor de trekkertrek
gerebu
Neen, helaas, maar laatst al naar putten geweest, was ook mooi!!!
jehan
Oh op het strand nulde doar
gerebu
Jah, eerst een poos op de vluchtstrook in de file gestaan, daarna lekkere koude zeewind om de oren gehad.... maar als dr een trekker trok kwam de een fijne warme rookwolk overdrijven! moar ik nok m, tabee.
jehan
Ja ik ook jow gerebu

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
PUNTEN
0
WEERGAVES
8
BATTLES