Onbekend Onbekend, foto van casexl956

Onbekend Onbekend

casexl956
Als het terstrak even beefde dan komt het omdat we de aarde effe opgehoffe hebben haha

Reacties

956xlpower
Moeste da verrijden. EEn stuk beton.
casexl956
Nee dat niet vnachter lag ee, betonen plaat vn 5 op 5 en ne halve meter dik woog 15 ton moest effe 100 meter verder trg de grond in
956xlpower
Oh afstanden he haha
casexl956
Joa dan de dumper er aan en steengruis jagen
casexl956
Karel daarom zat je vast se de aarde bewoog haha
956xlpower
Ja en bij mij de trekker nie, haha die zat goed vast tot over de dissel tegn de achteras en over de vooras. Was mooi voor trekkerweb, Hoe vastkun je rijden in aardappelveld. Nou dat was wel schaal 9 op de schaal van 10 whaha.
casexl956
Wahaha ja zei mo zeker haha
956xlpower
Nou, dik een uur staan spaoien met de schop eer dat die 8340 een bietje los was gegraven. Goeiedagschotel nog sporten op men oude dag whaha.
casexl956
Je bent in de fleur vn u jaren haha

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
4
BATTLES