Ploeger EPD 520, foto van Kamps

Ploeger EPD 520

Kamps
Ploeger EPD 520 Loonbedrijf de Waard in Duitsland

Reacties

Kamps
Ik stel voor om de foto te verplaatsen van Foto Ploeger EPD 530 naar Ploeger EPD 520
paul
Foto is verplaatst van naar Ploeger - EPD 520, de titel van dit onderwerp is dus ook gewijzigd.
jehan
He kamps ben jij familie van mn baas gert hartemink
Kamps
Dat ben ik inderdaad! Haha had ie t over mij gehad dan ofzo?
jehan
Jij had daar gebeld dat gert een keer zou kijken naar erwten oogsten ....ik zag jouw profiel en zag de naam koskamp en die ploeger op de foto staan ..ik dacht hej das die neef van gert
Kamps
Haha je bent niet helemaal ingelicht kwam gert tegen op n familie feest, toen hadde we t erover..toen wilde hij n x komen kijken. en de laatse week zaten we bij emmerich, niet gek ver van jullie, toen hebben mijn ouders dat even samen met mijn nummer aan riek doorgegeven, die dat dan waarschijnlijk aan gert doorgegeven heeft.
Kamps
Vanaf morgen draai ik op deze machine door drenthe
eddie
Waar in drenthe dan ?
Kamps
Naja t is iets anders gegaan eddie, heb maandag in kloosterhaar en gedorst das geloofo ik overrijssel en daarna door de regio getourd, moest boven hardenberg zijn maar je mag erneit rijden met landbouwverkeer of de brug is te smal...mooi waardeloos. de rest vand eweek draaide ik ermee ind e polder, en vanaf morgenavond beginnen we in nieuwlande en geesbrug.
DESLAGERURRE
Oohhuu nieuwlande .... dan ben je ook bij v/d veen geweest en haarsman
NewHollanddriver
Dat was in juni ergens volgensmij
Kamps
Ja dikke kans dat we daar geweest zijn, onthou die namen van die boeren neit allemaal. hadden elema als teeltbegeleider, hebben we ook gedorst, wat een kerel! die doet een boel goed werk voor ons!
international533
@Kamps Zijn jullie nog steeds actief met het dorsen? En ook nog bezig in de Achterhoek?

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
PUNTEN
0
WEERGAVES
18
BATTLES