Doosan DX140W, foto van vandijkjes

Doosan DX140W

vandijkjes
Splik splinter nieuw

Reacties

henkjovink
Mooi kraantje met mooie bandjes
Jaguar870
Mooie foto hor, nieuwe kraan duftig ding
645tt
Mooie kraan 😃
Loonwerker_Erwin
Hee hebbe jullie ook zon mooie doosan gekocht
mcfjohan
Doe mij maar volvo
VARIOTMS
Is deze van schuurman?
Jaguar870
Neej, van van Dijk uut leusden
HJStolk
Mooi kraantje en zeker mooie banden, maar welk merk banden zijn het en hoe breed? Is een Doosan nou echt een goeie mobiele kraan? Hij zal best goedkoper zijn als een Terex maar gaat hij net zo lang mee.
vandijkjes
Banden trellenborg 700\40\22.5
vorige kraan deawoo 130w 12000 uur nooit kapot geweest
casecs110
Sjiek ding
vandijkjes
Zekerz
josje
Ik zag hem voorige week buiten staan volgens mij
josje
Terex gaat nei lang mee hoor als je die troep zins dta ze altlas over hebben genomen
HJStolk
Ja ik zeg ook dat sinds terex Atlas heeft overgenomen dat het met de kwaliteit steeds minder wordt. Maar als je toch kijkt hoeveel nieuwe Terexen er nog verkocht worden vind ik dat er best nog wel wat mensen in geloven. Ik zelf heb een Atlas-terex en ben er niet gelukkig mee want het is gewoon iedere keer wat en de Terex dealers maar roepen , iedereen heeft weleens wat. Maar je wordt het wel zat en het ergste is het kost me steeds geld. Ik draai altijd in de verhuur en dat is al geen vetpot dus je kan niet teveel stukken hebben.
volvoa25gek
Zou zeggen ruil hem in voor volvo
HJStolk
Ja een Volvo is zeker niet verkeerd ben er meerdere keren mee weg geweest en draait zeer goed. Maar Volvo is wel erg duur en ben ook een paar keer bezig geweest om hem in teruilen maar de Atlas brengt gewoon te weinig op om hem in teruilen op een Volvo. Bij ons in de buurt komen der inderdaad steeds meer.
DESLAGERURRE
Dan probeer je eens een doosan . dat draait machtig .
HJStolk
Ja zou best kunnen ben pas bij de open dagen bij road geweest en vindt hem zeker haast mooier dan een Terex. Enkelt vindt ik de onderwagen zo lang. Verder ziet het er zeker goed uit met die 6cylinder. Ga ook over 2 weken naar staadegaard om er proberen mee te draaien op de show want dat kon bij road niet. Mijn zwager heeft er ook èèn en die heeft nu 12500 uur gedraaid en is echt niet kapot geweest en die heeft enorm veel gereden.
josje
Onze rups het nooit nisk bezonders gehad en dat is ook een daewoo
vandijkjes
Tis gewoon goeie kwaliteit
vandijkjes
Tis gewoon goeie kwaliteit
josje
Wie ben jij eigenlijk
vandijkjes
Boertje van buute
josje
Zegt me niks die blond en een jaar of 25
HJStolk
Ja ik denk dat de kwaliteit zeker niet verkeerd is voor de prijs, vanmiddag heb ik iemand gesproken die altijd met een Hitachi draait ( rups 22 tonner) en nu een Doosan wil omdat deprijs 30000 Euro goedkoper is en dat een Doosan een 6cylinder heeft en de nieuwe Hitachi niet.
HJStolk
Ik ga van het weekend eens bij de open dagen kijken bij staadegaard in lieshout en hoop eens met zo,n Doosan te draaien. Ik ben zeer benieuwd of het nou zo,n wonder machine is zoals ze zeggen. Op Terex ben ik echt uitgekeken want het is iedere keer wat. In de vakantie voor 1000 euro aan gerepareert en nu 2 dagen gedraaid en de slang tussen de tank en pomp lek à 200 euro. Moet toch niet maggen voor een kraan van 4 jaar oud met 8000 uren en ieder jaar voor 4à`5000 euro er aan te versleutelen.
HJStolk
Ben vandaag naar Staadegaard geweest in Lieshout op de open dagen van Doosan en even met de DX 140w gedraaid en dat viel mij zeker niet tegen. Hij heeft inderdaad wel een lange onderwagen maar ik vind dat nou niet zo storend.Wat me eigenlijk een beetje stoort dat is de vrij lange slag van de bedieningshendels en dat de motor nog al rookt. Verder moet er voor de stabiliteit meer ballast aan. Hij draait heerlijk en snel en stil en het zicht is prima, en ze zeggen dat de inruilwaarde ook goed is plus de aanschafprijs en garantie dus het lijkt mij betere voorwaarden als Terex.
vandijkjes
Hij is redelijk zuinig,8uur hard werken 90l diesel
wij vinden de slag van de hendels ook groot maar wend wel verder doet tie het buutengewoon.
zandbats
Ik heb sins 2 maanden ook een doosan maar draait echt super en de lange onderwagen went zeer snel ik had hiervoor een cat en vond ik onstabiel en de doosan staat daar integen als een blok op de grond ik ben er zeer tevreden over
fendt 590
Hallo zandbats

heb je de Doosan met monogiek of driedelig,wat is het verbruik ongeveer per uur ,wat voor banden heb je er om zitten.
zandbats
Ik heb hem met driedelige ggiek en 650 bkt banden
grondverzetter
Va giek is wel ideaal

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
32
PUNTEN
0
WEERGAVES
23
BATTLES