Deutz-Fahr DX 4.51, foto van remcod

Deutz-Fahr DX 4.51

remcod
Uien rooie

Reacties

RobDeutz104
Mooi gezicht zo, die foto is niet van deze week denk?
Deutz-Power
4 jaar geleden gok ik...
remcod
Klopt 4 jaar geleden
AVA
Zo he mooie combi hoor
geert-deutz
Mooi trekkertje, met zon wit dak randje vind ik ze mooier, maar zijn die bij de dx4.51 ook gemaakt of alleen een wit dak bij de 4.31??
ErikJan
We hebben ook een wit dak op onze 4.56. Ik dacht eerst toen ik dit zag, go er zijn ook nog kurk droge plekken in Nederland momenteel dus. Maar dit is al 4 jaar geleden. haha
geert-deutz
Eej erikjan jij bent admin zou je effe deze foto voor mij willen verwijderen, die nieuwe eigenaar van deze trekker had zijn trekker op internet zien staan, hier was hij niet zo blij mee hij had mij vriendelijk verzocht om deze foto te verwijderen, zou je da effe wille doen?
tractorfan.nl/wp-forum/topic/…
ErikJan
Is gebeurt. Maar ja, laat het een les zijn dat je geen foto's van handel site's hierop zet.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
0
WEERGAVES
7
BATTLES