John Deere 6320, foto van Frankie

John Deere 6320

Frankie
Ik met 6320 se op de foto

Reacties

Frankie
Of die je op wil vreten. ik maak ook nog wel een keer een actiefoto dr van als ik hem weer zie in t land ofzo
johndeere9620fan
Haha Frank.
hunter
Niet te serieus kijken hoor.
eenboereknecht
Bunt julie karavan boer ? jah ?
FENDTfarmer
Wat een lelijke uitlaat
Frankie
Ja de uitlaat is lelijk ja, maar het is maar een simpele se uitvoering. dit was de oude machineschuur die we nu vol hebben staan als caravanstalling. mijn vader wilde hem niet buiten laten staan, omdat hij wel eens gestolen zou kunnen worden.
Frankie
Een se kun je ook herkennen aan de simpele werklampen op de cabine, en deze heeft geen volledige koplampen. het buitenste is zwart. een premium heeft dat niet.
FENDTfarmer
Ajoh... dat meen je niet
Frankie
Zijn wel 100 pk'tjes
Ronijn
He moet deze niet bij john deere lady staan? 😃
Mooi net trekkertje op de 8ergrond! 😉
fendtjuh
Mooi ding hoor!
Frankie
Ben je blind ofzo ronijn met je lady
me
Erg mooi hoor .. hoeveel uur maakt die int jaar ? .. en kan wel simpel zijn maar dat is voor velen een mooie uitkomst ..
Ronijn
Jammr hij snapt em niet 😃

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
PUNTEN
0
WEERGAVES
6
BATTLES