Massey Ferguson 6495 Dyna-6, foto van Ron

Massey Ferguson 6495 Dyna-6

Ron
Wat een mooi ding niet dikke banden eronder

Reacties

VARIOTMS
Niet. ik vind ze breed zat
VARIOTMS
Voor dan he.. achter is smallig ja
DjieDjie
Het kan best zijn dat het met die achterbanden ook wel meevalt. Toen die 6485's van ons werden afgeleverd stonden de wielen ook helemaal naar binnen op de steekassen. Met veren kwam de cabine er dan bijna tegenaan. Nu staan ze net binnen de buitenrand van het spatbord, dat toont al een stuk beter!
weurding
Heeft vraagteken vergeten, wat een mooi ding niet? dikke banden eronder
Ron
Haha jha zag het ook bedankt
MFdriver
600 voor 800 achter ... lijkt me een mooie maat....
Ron
Voor zat 600 en achter 710
DjieDjie
Zie je dat is dezelfde maat als bij ons onder die 85's das dus echt niet smal ofzo. Ze staan achter gewoon ver naar binnen vanwege het transport enzo denk.
VARIOTMS
Wij hebbe 650 en 540....
VARIOTMS
Wij hebbe 650 en 540....
Maris
Ik, Maris en Siebenga hebben dit object verplaatst van Tractoren Massey Ferguson 6495 D naar Tractoren Massey Ferguson 6495 Dyna-6 (Poseren)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
PUNTEN
0
WEERGAVES
4
BATTLES