Massey Ferguson 7475, foto van Ron

Massey Ferguson 7475

Ron
7475 dyna-vt machtig mooi

Reacties

VARIOTMS
Ja mooi he ron zoon nieuwe neus 😄
Ron
Jha ik zat in een 7485 met ouwdeneus maar toen was ik heel snel overgestapt op die nieuwe weer die ouwde had een heel smal neusje poremd niet die nieuwe zien er mooi robuust uit
MFdriver
Deze vind ik ook zekers mooi 😛
VARIOTMS
Ja niels jij ook al gewent aan de neiuwe neus 😄
Ron
De nieuwe neusen bij de kleinere modelen staan wel maar van de zijkant gekeken zijn ze te lang voor het mooie
DjieDjie
Ik vind die nieuwe neuzen ook mooier dan de oude denk. Alleen zijn ze (zowel bij de grote als de kleinere types) puur van de zijkant bekeken inderdaad iettewat lang maar goed alles voor de koelcappaciteit en tier III.
VARIOTMS
DjieDjie je heb volkomen gelijk.. ze zijn onwijs goed gekoeld... ik heb nog niet meegemaakt dat die 6485 een klein beetje warm werd... en bij de ouwe 6290 was het gewoon een drama
DjieDjie
Ja als ik met die 6290 aan het dumperen was en je stapte uit dan kreeg je echt zo'n warme walm als je naast de trekker stond. Met die 6485 is het bijna koele lucht wat er onder de kap vandaan komt!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
0
WEERGAVES
7
BATTLES