John Deere 7710, foto van eric

John Deere 7710

eric
Loon en grondverzetbedrijf vd Steeg uddel
mais inkuilen in nieuwe silo bij E Kroes uddel

Reacties

meijer
Mooi man op den duur kan je niet meer hoger dan het dak met shovel
Dat bedrijf s nu toch overgenomen door mulder uit k.wijkerbroek want die 6820 rijd vaak met dieplader en puinbreker
janrus
Jaja evrtje is ook weer bezig zie hoeveel bunder moet ie nog 100 200 300 400 weet ik veel hoeveel die kerel mais heeft. vorig jaar had ie in elspeet een hoop van 8 meter hoog 75 meter lang en 15 breed die kerel heb heelveel mais
johndeere6910
Eric waar is dat knopje voor wat achter dat metertje hangt van die 7710
johndeere6910
Is dat voor de lucht of is dat wat anders
kroes
Ey, meneer janrus. Overdrijven is ook een vak. Als die kuil 8 meter hoog was is het voor jou toch even tijd om een nieuw meetlint te gaan halen. Of je bent pas bij 4 mtr. op het lint beginnen te meten. Dan kom je dichter in de buurt.
kroes
Hey mooie foto lokkie. Alleen jammer dat het dak er daar nog niet helemaal opzat. Nu gelukkig wel.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES