Massey Ferguson 6290, foto van siem

Massey Ferguson 6290

+1
siem
Siempie met de 6290

Reacties

me
Mooie trekekrs zijn dat
siem
Vinden wij ook
VARIOTMS
Jaa die gaan maar door die ruige dinge!
MFdriver
Powers!!!
b450
Ik heb zelf geen versnellings bak delen liggen. er zat een cormick/Farmall sloper in brabant of zeeuws vlaanderen maar die is gestopt( zeg maar gepakt door de belasting dienst) en heeft zijn handel over gedaan aan ene Edwin van der Elsen in Gemert telefoon nummer is bij mij bekend maar zet ik niet op internet en ik heb het telefoon nummer van iemand in varseveld die ook erg cormick minded is en ook wel eens wat sloop spul heeft. verder zit er in friesland nog HPS die in onderdelen doet van oldtimers. Heb je trouwens al bij een cormick/case dealer geprobeert
b450
Weet je trouwens zeker dat het een as is in het onderdelen boek staan er losse tandwielen bij. als ik de tekening goed begrijp zit er een asje dat dubbel gelagerd wordt aan de zide van het koppelings huis waar een as in gelagerd zit waar het pignon wiel een deel van uit maakt. bij het pignon wiel zit een lager dat je met een shim uit kunt vullenop het versnellings bak huis en een snapring die het lager op de as borgt. op deze as zitten 3 tandwielen en als ik het goed heb kunnen die op de as schuiven.
b450
De as heeft het originele onderdeel nummer 707 339 R2 misschien heb je hier iets aan
siempie
Wat is je e-mail?
voor die telefoonnummers dan kan ik is bellen en vragen of ze nog wat liggen hebben!
b450
Geef me die van jou maar dan zal ik ze sturen
Kamps
Druk geneog in de banden! maar mooie trekker!
Ennuh violgens mij heeft jullei gesprek weinig nodig met deze foto, iks teld an oookv oro dat die ongeine rgens anders geplaatst wordt
b450
Beste kamps. Siem(de gene die deze foto geplaatst heeft) heef teen probleem, z'n B450 is kapot hij vroeg me om informatie. Waar kan ik die dan het best geven dan bij zijn laatst geplaaste foto.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
PUNTEN
1
WEERGAVES
10
BATTLES