Fendt 311, foto van fendt311

Fendt 311

fendt311
Fendt met kverneland ploeg

Reacties

fendtwillems
Kan wel een zwaarder ploegje achter he 😉
fendt311
Jah...allez kan...de volgende ploeg word ook eeen 4 schaar maar dze ploeg is ouder als de trekker duz.
vario936
Wilde net zeggen
kan wel een grote achetr
wij hebbenz elf een 308 c met een 3 scharige lemken ploeg
hij speelt er mee
onse kan met gemak een 4 schaar aan
en die 311 ook zat wel meer
me
Wij hebben 3 schaar gekocht .. 4 schaar kan onze trekker ook wel doen maar zit je aant einde en moet je weer gewichten enzv kopen .. Tevens is de prijscategorie tussen 3 of 4 scharen erg groot !!
fendt311
Ik weet niet nie hoe jij dan ploeg vario936 maar wij ploegen hem goed door de grond heen jullie hebben dan cker een lemken ploeg met kleinere type schaartjes want met het zelfde type ploeg als wij en dan een 4 schaar dan kan jij die niet tillen en trekken met je 308
me
Tillen vanuit de grond zeker niet met de neus aan de grond te houden .. daar is met een beetje ploeg een 6820 al aan de lichte kant voor zonder gewichten in de zandgrond
mcfjohan
308 met een 4 schaar was dat dan von klapzand wat je ploegd... hier jonge dikke klei hehe hey wel 140 pk nodig voor een 4 schaar... en ploegen is mooi werk dus met 3 voor een boer kan ook heel mooi.. doe je er tog iets langer over..
fendt311
Juist...bij plekken in onze grond hebben we de 115 pk's goed nodig om 9 km/u te rijden maar vario936 wilje ploegen met een 4 schaar rond gaande ploeg ofzo?
me
9 km/h gooi je de grond dan niet tever .. heb een keer zelf geploegt ( trekker met ploeg zonder man gehaald bij loonwerker ) .. Maar met 7/8 wast max anders gooide je het te ver om op de zandgrond. We gaan nu ploegen met 100 pk 3 schaar ( 6400 + rumpstad )
fendt311
Nee 9 km/u vooral niet harder ne..maar de ploeg gooit het mooi neer op de zandgrond als je zachter gaat rijden krijg je allemaal avn die gekke ruggen.
me
Ik ga het beleven .. 😄 .. Mooi netjes recht ploegen vorige was een vario waarmee ik had geploegt omdat ze geen man over hadden na 2/3 baantjes had je hem dan weer herstelt 😉
me
Ik ga het beleven .. 😄 .. Mooi netjes recht ploegen vorige was een vario waarmee ik had geploegt omdat ze geen man over hadden na 2/3 baantjes had je hem dan weer herstelt 😉
fendt311
Dat is wel makkelijk ja en helemaal als er dan ook nog een een vario voor stond 😄
me
Ach .. Dat fendt gedoe .. laatst weer een mee buitengewoon succes ( uuhm uuhm ) maarja wel fijne trekkertjes .. Maar wat je me ook mee geeft op je vaste trekkertje die miss wat minder luxe is is altijd weer beter 😃 !
fendtman311
Nou mcfjohan moet jij tochis zeggen waar die zware klei dan licht k heb klei geploegd van 80% afslibbaar met nh ts 115 met 4 schaar rumpstad gewoon ploegbande vol water eronder en gewichtje eraan en rijden met ploeg mag je volgens t boek toch niet harder als 5 km/h want dan slijt alles te hard en k kon 4/4,5 halen ging dus best
vario936
Nee
ik zei
hij kan het aan want met een normale gewone 3 scharige lemken ploeg gewoon grote scharen enz
die op de foto is het zelfde zoiets hebben wij ook maar dan in lemken dus ook ander model
waarom zou onse het dan niet aan kunnen terwijl hij ook een keer een dag voor een 10.000 l tank gezeten met bouwland
leg uit
aarom dat wel en geen 4 scharige ploeg
fendt311
Ja wat denk je zelf... of je nou een 8000 liter of een 10000 liter heb maakt ook geen verschil. maar het is wel zo een 10 kuubs giertank die over harde grond gaat is anders als een 4 schaar ploeg die door harde grond heen moet
me
Grote rollende wielen vacuum/wormpomp die lekker licht trekken .. oplegdruk maar de kop aan de grond houden .. het gewicht van de tank die de cultivator uit de grond trekt en niet je neusje verlicht ? .. miss moet je ploeg achter een volle tank hangen .. Dan houdt dat trekkertje wel zijn kop aan de grond ..
(t wordt wat ver gezocht !! )
fendt311
Nou maar het klopt wel....giertank en ploeg kan je niet met elkaar vergelijken,.
vario936
Jah daar heb je groot gelijk aan fendt 311
een pleog moet door de grond en een gier tank rijd er over heen met een bouwland bemester
me
Goh intelligentie na mijn zeer serieuze gedoe naar een hoop bier wordt nog serieus genomen ook 😄 ! hahahahaha
Maar een ploeg is naar mijn mening niet te vergelijken met een tank omdat je hefkracht en het blokkie voorin de trekker en het formaat/gewicht trekker het daar echt teo doet .. jij met je 308ci 4 schaar wentel moet je banden voor vol water en volpakken met gewichten en wielgewichten. Om het vermogen hoef je op zandgrond niet te discuseren.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
21
PUNTEN
0
WEERGAVES
8
BATTLES