New Holland TVT 170, foto van jantje

New Holland TVT 170

jantje
Mooie combi van Roeling

Reacties

rene-fendtfan
Broeee,m broeeem
rene-fendtfan
De sleep ketting ligt er al om die deutz er uit te trekken
jantje
Whaha het zal wel eerder andersom zijn 😄
jordyttv1145
Dikke VGM erachter
DjieDjie
Mooie combi van die sjoerd, waar heeft ie z'n veenhuis gelaten?
jantje
Die geveerde veenhuis hangt er inmiddels weer achter. nu rijdt robin met deze kipper.

@ jordy ttv1145, zo dik vind ik die vgm niet. het ziet er niet echt heel erg degelijk uit als ik heel eerlijk moet zijn.
Hennik
Beste gewoon!! 5ptn
Fendt614LS
@ jantje : Ik lees wat anders in de trekker & werktuigen, Daar lees ik dat het heel sterk is en de klant is koning enzovoort..
jantje
Dat heb ik ook gelezen maar wat heeft de tekst "klant is koning" te maken met de kwaliteit van die kipper? helemaal niks. en dan kan de T&W wel zeggen dat het allemaal heel sterk is maar ik hoor precies het tegenover gestelde van diverse mensen die met een vgm kipper rijden. dusja.
Fendt614LS
Neej okeej mar ik had het over het artikel in de Trekker & Werktuigen 😉
jantje
Ja oke. ik heb nog nooit met zo'n vgm kipper gereden maar als ik een vgm met bijvoorbeeld een beco of een veenhuis kipper moet gaan vergelijken, vind ik een vgm een stuk minder degelijk. maar verder zijn het wel mooie kippers.
CornelisJ90
Mwah zijn mss niet zo degelijk, maar bij ons houden ze het aardig uit. Rijden bovendien wel goed, en dat is ook wel belangrijk. En ik zag Sjoerd vandaag zelfs met de bezem rijden, das weer eens wat anders dan zn Veenhuis
jantje
Gek zat. waar zag je hem rijden dan met die bezem?
NH-POWERZZ
Wa mooie combi!!!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
PUNTEN
0
WEERGAVES
13
BATTLES