Fendt 306 LSA, foto van sander

Fendt 306 LSA

sander
Maaien met 2xfendt en 2x kuhn 😃

Reacties

sander
Bijna precies de zelfde combi alleen maaier is ietsje anders
sander
Hmm.. had meer reacties en stemmers verwacht..
me
Mooi spulleke hoor !
sander
Jaaaaaaaaaaaaaaaaackers 😃 😃
fendtman311
De voorste trekker heeft ook iets bredere banden of niet??
is wel beter om te maaien dan duw je het gras niet zo vast int land
sander
Jah klopt helemaal goed gezien.. haha.. dit is waar ik vaak werk die maaiers en voorste trekker zijn van hem en achterste trekker is van ons.. daar zitten landbouwbanden onder zeg maar.. geen gras omdat we dat zelf nie veel van hebben
me
Tsja dan maar zo he .. kerel het 2 maaiers das ook lache 😉 !
sander
Jah 2 x kuhn en 2 keer fendt 306 1 hier op de foto en de ander stond voor de schudder
me
Okeej .. mooi werk daaro dan ... hebben ze nog meer trekkres of niet ? .. als ze keer met ze 2 maaien dat ze met een andere trekker kunnen schudden ? ( weet ik veel .. stel me dan zo'n 105ls voor die altijd voert ofzo )
sander
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaahaha.. precies goed geraden.. alleen die blijft altijd voor de voerwagen staan.. een 103 die voor de schuif en band staat gaat ook wel eens voor de schudder
sander
Maar meestal is het met z´n 2 maaien.. en dan als t bijna klaar is de een vast schudden met die trekker.. en dan als t maaien klaar is met 2 schudden..
me
Okeej .. zoiets had ik wel verw8 .. zie je bij veel boeren 104 -105 of 108 ofzo.. voor blokkewagen of ap-bakkie ofzo .. zijnt ook prima trekertie's voor .. leuk bedrijf je dan ..
sander
Jahwel.. mooi voor elkaar... maar ga nu eem feesten joooow
1 306 van hem tractorfan.nl/wp-forum/gallery/…
1 blokkenwagen tractorfan.nl/wp-forum/gallery/…
fendtjuh
Mooi man!!
sander
Ckers 😃 😃
Shrekkie
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Fendt 306 LS naar Tractoren Fendt 306 LSA (Poseren)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
PUNTEN
0
WEERGAVES
2
BATTLES