New Holland 8160, foto van NewHollandfanThebest

New Holland 8160

Groeps foto met de twee combinatie en de deutz argoplus van de boer zelf waar wij moesten rotorkopeggen de combinatie's zijn trouwens van Riphagen uit Oene en Flierman en Z'n uit Colmschate.

Reacties

Frankie
Mooie foto
Dat dacht ik, bij die boer hebben we 5 hectare grond gekregen om mais te verbouwen als project van school en we mogen alle matrieel gebruiken die we nodig hebben.
En dinsdag gaan we maispoten. dus mooier kan niet.
newhollandTL
Riphagen powerrrrrrrrrr he mooi fluiten kan die 8160 ben er van de afgelopen week 3 dagen mee op pad geweest 1 dag rotorkopeggen en 2 dagen met de minikraan dat doe je samen met de wilde en kers of niet
Ja samen met marnix dit is bij hem thuis 5 hectare maisland gekopegt met z'n tweeen
6830sjd
Hey dat ben ik. Twas trouwen samen 7 bunder
6830sjd
Whahah jaa die deutz dat doet het um 😛
Ja hoor marnix die deutz die doet het helamaal maar bij jij was het 5 bunder en de twee ander bouwlandjes waren samen 2 bunder dus

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
0
WEERGAVES
11
BATTLES