Deutz-Fahr Agrotron 118, foto van Ronijn

Deutz-Fahr Agrotron 118

Ronijn
Agrotron met dumper.

Reacties

jantje
Dat is leuk speelgoed maar je moet wel op de weg blijven want in het land begint hij wel een beetje te sputteren denk ik 😉
RobDeutz104
Denk dat dat wel meevalt jantje!
Ronijn
Gewoon goed gas erop houden dan kom je nog een heel eind 😉
rene-fendtfan
Ja dan is die trekker ook mteen aan zijn eind 😛
jantje
Ja maar als de dumper ineens door de teeltlaag valt dan ben je met deze trekker gelijk klaar ne met een grotere trekker kun je hem er soms nog uit trekken. hoeveel m3 is die dumper?
RobDeutz104
Als je door de teeltlaag heen dondert, dan red je het met een 160pk ook niet
Ronijn
Het was de kieper van een loonwerker, en hij reed met de kraan en wij met de kieper. Was alleen maar een beetje puin en een lading boomstronken.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
8
BATTLES