BLOOPERS Wiel eraf, foto van Denhollander

BLOOPERS Wiel eraf

Denhollander
Mijn buurman had opeens een band minder aan de tank zitten

Reacties

johndeere7920
Wahaha maar zit hij nog vol?? en wat een rare langen dissel
Nelis
Valt nog mee, bij ons op werk hebben we al eens iets ergers mee gemaakt.
Kaweco 14m3 tandemas bemestertank, de tank was vol en de achterste as was er onder heen geknapt.
Achter de tank hing een kaweco bouwland injectuer waar we zelf grote vaste tanden aan gemaakt hebbe (sporewisser) die zaten vast in de Michelin XS.
Tank leeg gezogen, toen met kraan tank op beuren om de as onder de injectuer heen te halen. maarja die kwam netzo mee omhoog. Zo vast zat die kraom.
Ronijn
Haha, ja dan baal je wel! bij ons de buurman had pas een klapband. hij heeft de tank leeggezogen en is naar huis gereden. maar hij had geen tandemstel
Denhollander
Deze tank staat nog steeds vol maar wij hebben ook wel eens een klapband gehad met de tank 6 kuub tank met een 5 kuub tank leeg zuigen allemaal stront in de sloot en zo beetje last van uitspoeling 😃
johndeere7920
Moet hij hem ff opengooien in sloot is nog goed voor de vissen ook
Denhollander
De simpele manier van mest afvoeren cker 😃

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
0
WEERGAVES
3
BATTLES