Massey Ferguson 6140, foto van Ribert-MF

Massey Ferguson 6140

Ribert-MF
Onze MF 6140 met 90 brute pk's en een stik neusje

Reacties

MF5465
Mooi voorlader er eem afgedaan?
Ribert-MF
Jep en de fronthefarmen zaten er ook nog niet aan die zitten er nu wel aan want we maaien voor met deze combi natie: zie volgende foto die ik inzend:P
MF5465
Joo
Favorit614
Raar neusje maar veel zicht op de maaier
snieder
Hardstikke handig maar jah echt knap ?'t gaat en t wend wel
snieder
Wij koppelen de voorlader haast elke dag af man!! omdat we voormaaien en dan mot de frontlader dr af, hoeft niet maar is wel t beste
snieder
Zo'n vooras van die trekker heeft constant te doen met dat gewicht van die voorlader
me
Zo'n vooras kan zat hebben .. veel trekkers hebben er een frame en verzwaarde vooras voor de frontlader .. banden slijten miss hard .. maar als jij de maaier met achtermaaier en je frontlader naar boven hebt kan die heel prima hebben ..
MaartenMandemaker
Vooras zelf slijt ook harder. fuseelagers, stuurkogels enz. wiellagers. ik ben niet zo'n fan van een voorlader
me
Op een 6255 bij mensen diek ken het al bijna 6000 uur . .echt geen problemen mee vetten de vooras dan ook wel erg goed .. en laad ook iedere dag 18 kubs menger .. ik denk dat zoiezo de helft van de uren daarin zit .. de frontlader is er maar een enkele keer af .. miss slijt het harder .. maar mogelijkheden zijn zoiezo groter dan met een shovel .. en is vaak nog goedkoper ook .. dat houdt t leuk ..

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
0
WEERGAVES
2
BATTLES