Massey Ferguson 6290, foto van rolfmfpower

Massey Ferguson 6290

rolfmfpower
Mooie mf

Reacties

Ron
Zekers mooi brede banden
DjieDjie
Hey die ken ik! Goed ingelopen, geeft 150 pktjes ofzo! Heb je deze foto van de site van de Bruin geript ofzo?
VARIOTMS
Mooie 6290
DjieDjie
@ Ron de banden van dit ding zijn trouwens helemaal niet zo breed hoor, gewoon 650. De velgen zijn alleen gedraaid voor meer ruimte tussen de spatborden omdat hij anders weleens volliep met spitten op natte kleigrond.
Ron
Jha en die spadbord verbreders als die erop zitten toont het ook anders
mf6495driver
Lijkt erop dat die al wat uurtjes gelopen heeft:-D
DjieDjie
Nee die zaten er nooit op, heb menig keer mn collega die er op reed aan mn deur gehad om te vragen of ik nog schone doekjes had om zn spiegels mee schoon te maken haha!
redprideworldwide
Voor wat is deze ingeruilt??
DjieDjie
@ tom: Een van de 6485's
@ MF 6495 Driver: deze heeft denk 7000-8000 uur gelopen ofzo. Dit is de enige van de 3 ingerolen 6290's die nog niet door zijn verkocht. Die met voorasvering is naar een kleine loonwerker gegaan, de andere naar een veehouder die meer pk's zocht voor de voermengwagen.
redprideworldwide
Ah die was ook van die loonwerker was effe nie mee

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
0
WEERGAVES
9
BATTLES