John Deere 6320, foto van RooieRood

John Deere 6320

RooieRood
Aan het frezen met de jonnie

Reacties

FENDTfarmer
Mooie foto
RooieRood
Dacht ik he!!
me
Idd mooie foto 😃 .. wel saai werk frezen maarja .. moet ook gebeuren .. ist jullie eigen frees ? .. of gehuurd ?
RooieRood
Hehe gehuurd van de loonwerker..
johndeere6910
Mooie foto een echte jd
956xlpower
Alles is saai ME als het heel de dag is gisteren, van 9 uur t/m 22.00 uur aan een stuk geploegd ook saai maar wel 13 ha om gelegd.
me
Das waar .. alles is saai .. als er gen uitdaging in het werk zit .. of afwisseling ....daarom benk ook blij dat we niet super lange dagen ermee draaien ..
me
Bij ons hadden ze het zo geploegd met een 4 schaar .. 17 hectare's .. denk 5 uur bezig geweest .. stond wel een jd 7710 voor .. maar reedt maar 10 km/h anders begon de ploeg de grond om te spuiten
956xlpower
Nou ik reed 8 km per uur ongeveer en neemt 50 cm per schaar mee, zal wel langer als 5 uur bezig geweest zijn.
me
Oow shit sorrie .. 5 uur met 10 hectare .. nu je het zegt hebben ze het laatste perceeltje volgende dag afgemaakt !

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
0
WEERGAVES
7
BATTLES