John Deere 2250, foto van hermanjohndeere

John Deere 2250

hermanjohndeere
Onze 2250 met vastetand culivator

Reacties

me
Kijk das wel leuke trekker ... hebben jullie 1140 en 2250 ?
956xlpower
Zelfde dieptand als de onze, die trekt ie nie tot zijn balk erdoor met die bandjes erop.
hermanjohndeere
Ik (het broertje van hermanjohndeere) heb er de een heel middag op gezeten
me
Okeej .. ach het is gewoon een hekamp .. denk een 11 tands .. kan die best doen .. onze sjonnie graaft zich ook in met de 9 tands als ik die tot het frame doe .. miss nu niet meer met de frontgewichten .. wrom zet je deze voor de cultivator ? ..ipv voor de tank .. ?
MFdriver
Me kan je niet telle dit is gewoon een 13 tands hoor hebben wij ook alleen dan zonder rol
me
Achteraan zitten er 5 .. en dus voor 6 .. dus is het een 11 tands .. 13 tands is heel verschrikkelijk breedt ... en dat zou zwaar opvallen achter zo'n trekkertje
me
Ik tel er 3 .. voor de bevestiging van de topstang bok .. en aangezien dat gewoon paal omhoog is .. en niet meer ..(ouwer model .. ander hebben un 3 hoek )kan er daar niet nog een tussen zitte ..
AnnePieter
Mooie trekkers die 2250
MFdriver
Ow ja shit foutje van mij 😃
me
Dank u 😃 .. zoiezo vraag ik me af of trekker met dit vermogen graag zo'n cultivator werkt van 13 tanden 😃 .. zoiezo moet die een versnelling lager dus capaciteit win je er niet op 😃 ! .. wel mooi zo'n brede .. ik wou dat wij 11 of 13 tands hadden .. maar 11 was krap aan voor de deutz
hermanjohndeere
Omdat ik op de 1140 reed en die ken de vastetand niet trekke en onze inter 433 stond voor de triltand
me
Okeej .. ach zo diep hoef je niet te gaan .. maarja ..
MFdriver
Onze mf trekt hem er wel doorheen hoor op dubbellucht
hermanjohndeere
Ha en die van ons zonder dubbelle lucht dus is john deere sterkker
Mooie johndeere

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
PUNTEN
0
WEERGAVES
9
BATTLES