John Deere 1140, foto van hermanjohndeere

John Deere 1140

hermanjohndeere
Onze 1140 met duport giertank

Reacties

me
Mooi zo met dubbellucht .. wel lekker licht van voor
Fiatman
3kuubs tank?
me
Kub of 5 .. miss 6 .. geen 3 😉
Fiatman
Ook geen 5 denk
eddie
4,2 ? 😛
me
Hahahaha ... ach we horen het wel van hem .. zoiezo het die wormpomp waarin ook veel blijft zitte
Fiatman
Das mooi als die vol zitten
eddie
Onze veenhuis is een 4,2 kuub maar die heeft ff wat dikkere banden eronder 60 cm breed 😃
me
Hahaha mooi toch brede banden iwj hebben 5 kubsa .. met simpele goedkope banden .. van die lijnbanden .. maar sporen heel niet in .. en als je van het zand komt rijdt je ook geen zooi opt erf .. want het loopt er meteen uit ..
eddie
Owh ja dat klopt maarja wij gebrijken onze toch Nooit 😃
me
Hahaha okeej .. tsja wij voor het overpompen .. nieuwe pomp .. , kop , en expansievat ..en kan weer 20 jaar mee .. alhoewel die wel klein is .. hij zit zo vol ..tussen de 1 a 2 minuten bij gewone stront uit de put .. niet uit de mestsilo waar heel veel druk op staat
hermanjohndeere
Tis een 5 kuuber

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
PUNTEN
0
WEERGAVES
10
BATTLES