International 844 XL, foto van 956xlpower

International 844 XL

956xlpower
Zie je weinig inter 844 met xl cabine

Reacties

956xlpower
Nou nu nog die dikke 9 van jullie erop flikkeren whaha.
956xlpower
Waar hedde die uitlaat van af gejat, van een case zo te zien. Nou komop meensen reageren is wel een echte duitser, pure degelijkheid.
casexl956
Merci casexl956 ver dien er effe op te zette want mijn internet marcheert ni ach ja kheb is gekeke het is ook een van duitsland en hij is van bouwjaar 1981
casexl956
Ik bedoel 956xl powers
956xlpower
Haha wakkere held, al maar goed dat er nog een 956 fan er is wahha
me
Zijn zat 956 fan's 😉 .. brute powers .. alleen de meeste hebben hem niet meer als 1ste trekker
casexl956
Ja de onze zoals je zit bruut geweld lekker vrouwkes onderwege tege gekome 😄
maarja dan heb je dat geval van een ton weer bij dan draaien ze om haha
me
Ja idd .. dan kijken ze gauw om 😃 .. ook al bij een trekker hoor 😮 .. althans hier .. maarja boeie .. daar is de zaterdag avond voor 😃
956xlpower
Ja van die zeikers hedde ook wel kom de aan gereden ruiken ze het al 100 meter van te voren lijkt het wel. Da zen toch geen vrouwkes om iets meej te krijgen, moet wel ergens tegen kunne.
me
Das waar .. ach als het niet zo pomph**r is .. en niet een die de hele dag beld .. over niets .. en zich de hele dag verveeld 😃 .. maar wel uitstraling heeft en goed voor je is 😃 !
casexl956
S'avonds me de culter heel het terras vol met toeters en bellen naar huis dan kijken ze wel even
956xlpower
Ja als bij iedere handeling die ze uitvoeren al een smsje sturen, daar zou ik nie goed van worden. Daarbij ik heb er toch weinig tijd vur, in de winter nog wel maar de zomer echt niet loopt allee maar in de weg. En op vakantie ga ik toch niet bv een week of langer ergens de wamte op zuken. Hier ist warm zat, ga wel ploegen of haspels verzetten bij men baas heb ik vakantie zat en verdien ik er wat mee.
me
Ja idd .. ach het is altijd leuk .. maar een die niet zeg uuuuhh .. koeie ! ..
casexl956
Bwa het is nu al wartm genoeg ze alle rame open en vlame tege de 37
956xlpower
Ja da wordt merge nog wa uurke of 15 ploegen denk ik met 27 graden hadden ze het over in het zuiden. Hm lekker met een trekker MET AIRCO maar die het NIET doet. hahada wordt deur open en en dakluik dat het er door heen kan waaien.
me
Zijraampie of dakluik .. en volgas 😃 .. hoppakee airco aan .. en vlamme 😉 .. scheelt dat ik nooit lange dagen maak
956xlpower
Ja airco aan alleen die doet het niet. Tis wel een ford zal halverwege de dag toch moeten tanken lust hem nogal als ie flink mot werken.
casexl956
Pff warm op momente ni te doen maarja wat gas gevenen ramen open te middag even gestopt it frituur whaha me die ton voor da frituur
956xlpower
Oh da had ik met aardappels rijden ook gedaan in het najaar. Stond frietkot paar honderd meter van perceel waren aan het aanrooien dus duurde effe, op een zaterdagmorgen effe paar frikandellen speciaal naar binnen gewerkt onder de baas zijn tijd whaha.
casexl956
Jaat als je honger hebt en je komt het tegen warom niet e
956xlpower
We reden e heel de tijd langs maar moest anders toch 2 karre wachten met laden dus dat is wel een 30 min, dus wa gegeten en wa drinken gehaold vur men eigen en de rooier chauffeur haha.
casexl956
Haha wij ok gon halen en lekker opgegete ver menne nonkel zenne neus dien was toen aant cultere
pieto84
Dit is gewoon een 845. In duitsland kennen ze geen 845, daar heet ie 844. Ligt daar beter in de markt.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
23
PUNTEN
0
WEERGAVES
9
BATTLES