Deutz-Fahr DX 4.31, foto van geert-deutz

Deutz-Fahr DX 4.31

geert-deutz
Onze deutz DX4.31 na het cultivateren

Reacties

fabian
Maar nu even niet?!!
tenzij je zat bent van die mooie beton vloer
geert-deutz
Klinketjes, de cultivater moes er af effe een wagen halen
mag wel eens gepoetst worde
me
Vondt onze met ozne banden en velgen wel wat mooier .. maar opzich .. zijn betrouwbare taaie dingen . .alleen ozne koppeling was al verrot bij 3700 uur .. was echt nog een nette trekekr ..
Fendt-jur
Oud ding joh 😛
me
Op ons boekje staat dx .. maar op de kap niet .. maar wit dak is gewoon agroprima ..
remcod
Dit is ook een dx staat tog op de kap, toevallig heb deze wit dak mischien later er op gezet, van welk bouwjaar is deze dan ?
me
Ja agrprima stickers is amper aan te komen .. wij woue neue doen voor de verkoop .. deden we dx .. gelukkig was die sneller weg dan de stickers er waren
AVA
Dit is echt niet een van de laatste dxen man koekebakker en ME jullie rijden nu toch john deere duss lul niet zo slap man, en als jullie koppeling er al uit lag bij dat urental en jij doet volgens jou altijd alles ........dan ben jij een pedaalridder!!!!!!!!!!!!!!!!
remcod
Heb je tegen mij ? ik zeg alleen dat het een DX is en die zijn meest ouder dan die met agoprime op de kap
AVA
Nee me!
me
Dan ben ik een pedaalridder .. onze 4.31 reden veel mensen op .. en ik heb er niet veel uur mee gemaakt .. koppeling ging zwaar en was versleten klaar 😃
remcod
Het zal wel allemaal, een ding is zekker het zijn fijne trekkers
remcod
Me deden jullie der ook me kuilsnijden ?
AVA
Ach ga weg man dat kan nog veel sneller case cx :1500 uur dr uit, en de koppeling van de 4 serie is totaal niet zwak dat is onzin,jullie moeten is niet zo zeiken 😃 ...nieuwe kabel en klaar, en anders nieuwe drukgroep/lager etc.
me
Kabel hebben we in het laatste jaar gedaan .. ging stuk minder zwaar .. maar nog wel slechte koppeling .. nieuwe druk lager/groep hebbe we neit gedaan .. het wel 5 jaar voor de ouwe steekschop gestaan idd .. en trekker hebe we nooit gezeik mee gehad ..e nkonden er altijd goed mee redden .. dus daar zeiken we ehct niet over ! .. heeft voor ons best zat gepresteerd ! .. en betrouwbaar ..
remcod
Een keer met een d6006 had 6000 uur kopelling er uit nou geen punt nieuwe er in en met 2000 uur er weer uit was iets niet goed gezet weer een nieuwe en loopt nog steeds der op
me
Tsja .. ik weet t niet .. 4.31 was prima ..gewoon goeie trekkers .. mag ook wel keer wat aan mankeren na 3700 uur .. maar helemaal klopt t niet ..
RobDeutz104
Er zijn ook nog dx 4.31 met wit dak geweest!!!!!!!!!! en dat van die koppelingen is echt gelul, wij hadden agroxtra 4.57, met 6500 uur, en toen pas de eerste koppeling, het is gewoon helemaal afhankelijk hoe je er mee om gaat!!!!!!!
RobDeutz104
En bij elk merk kan een pedaalridder met 1000 uur de koppeling er uittrappen! zelfs met de tegenwoordige natte plaatkoppelingen
me
Ja dan nog .. 3700 uur is wel prestatie opzich . .ze rijden hier niet met een poot op de koppeling .. en of het gelul is weet ik waarschijnlijk beter dan jullie .. jullie zitten er niet op !
FENDTfarmer
Onze same had bij 400 uur de koppeling eral uit binnen 1 jaar was dat en agils geen garantie
me
Maar jullie gaan me echt niet geloven .. kan me weinig schelen ,,, een van de redenen dat die weg ging ..
AVA
Klopt rob, me zwager heeft ook een 4.31 met wit dakkie......dus niet doen alsof je er verstand van hebt pedaalriddertje 😃
me
Ook jij kan te ver gaan . .die paar uur dat ik op die knakke deutz zat heb ik pedaal neit naar de klote kunnen helpen ... ik reed liever op de 1046 of 946 .. en zat ik dus ook meer op .. en kan mij het schelen of het dx is of niet .. wit dak zeide ze bij sieberg dat uit bouwjaar 93 gewoon agroprima was ..
RobDeutz104
Ze zeggen bij sieberg wel meer
me
Ach kan me niets schelen .. trekker was nooit kapot .. en het wat dat betreft niet veel gekost .. dus daarom hadde we er goed schik mee ..
geert-deutz
Deze trekker is van '92 en heeft 5500 uur op de klok is op de achterbanden na nog helemaal orgineel!
me
Oow netjes . .draaid stukkie meer dan bij ons dan ..
deutzennewholland
Dit zijn leuke trekkers wij hebben een 4.51 die rijd zalig
geert-deutz
Bij ons niet zo veel wij hebben hem een jaar geleden bij een akkerbouwer gekocht daar had hij wel veel gedraaid
me
Oke .. jmmr als je 4 maanden had gew8 had je onze kunne kopen 😃 ! .. maarja .. was best maar zoals vermeld .. slechte koppeling . .staat nog steeds bij een handelaar .. ziet er nu al niet meer uit
geert-deutz
Ja is meestal als die bij een handelaar een paar weke buiten moete staan en niet meer gepoetst of bijgehouden worden zien ze er meteeen niet meer uit
me
Nee idd .. staat op www.crok.nl .. hij zakt al flink in prijs ..
deutzmeanspower
Op die site vraagtie 15500... maar de koppeling van onse 7206 hangt er na 8200 uren nog in en onse 4506 heeft na 14500 uren pas de 2e stel platen ..
remcod
Laatst was er nog een geveild ook voor ongeveer 15.000
geert-deutz
Klopt dat is zo ongeveer de prijs voor dat soort machines
me
Hij vraag op die site 15500.. dies ook al heel lang niet bijgewerkt hij vraagt nu op speurders 14 ..
RobDeutz104
Meestal hadden de 4.31 toch wel brede achterspatborden
remcod
Ja deze heb wat smallere
geert-deutz
Deze heb ok smallere acher banden dus ok smallere spatborden
remcod
Staat nog geen eens zo verkeerd met die smalle spatborden
deutzennewholland
Ik vind hem met bredere spatborden mooier maar zo is hij ook heel mooi hoor
geert-deutz
Ja dat klopt deutz newholland maar dan moet je ook bredere achterbanden hebben he
ik vind het zo wel oke
deutzisthebest
Bij onze dx is de koppeling er pas uit gegaan na 8000 uur en die wordt overal voor gebruikt
en bij me 4006 nog nooit
geert-deutz
Ja wij hebben er nog maar een keer de koppeling hoeven te vervangen bij onze ouwe dx 85 maar da was de voertrekker dan sta je de hele tijd met je poot op de koppeling ding had toen tog al 8000 uur gedraaid, maar voor de rest nooit nix gehad,

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
45
PUNTEN
0
WEERGAVES
5
BATTLES