Case International 956 XL, foto van mickheijboer

Case International 956 XL

mickheijboer
Ook wel mooie foto vond ik

Reacties

mcfjohan
Jaa zeker mooie foto en mooii ploegen..
toen nog met 3 schaar was al groot geheh en nu allemaal 5 of groter..
956xlpower
Hey Mick nu dat ik er aan denk weet jij eigenlijk waarom case eigenlijk zwarte velgplaten heeft gehad een tijdje, waarom was da omdat de deze het ook heeft. Ben er wel nieuwsgierig naar.
mickheijboer
De 5488 van international was ook al zwart in de usa denk dat daar vanaf kwam
HOOIJMAN
How dikke combinatie dikke 956
Mooi ding en de boer ploegde voort
vossie
Wij hebbe er ook 1 met zwarte velgen alleen kan tog wel een 4 schaar wentelploeg achter hoor moet tie zat kunnen trekken
956xlpower
Ligt aan de grond, heb er ook wel met 4 schaar knverneland gezien met case 845xl 4wd ploegen, maar lichtte zandgrond dan goy da wel.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
8
BATTLES