Case International Magnum 7120, foto van mickheijboer

Case International Magnum 7120

mickheijboer
Deze Magnum heeft stickers van 7220 PRO maar is een 7120. De cabine is 11 cm verhoogd voor de michelin banden 710/70R42

Reacties

casemagnum
Hee mick ik wil eigelijk nieuwe voorlampen kope die ten hoogte van de typesticker zitte ma bij elm benne ze een beetje duur ma is er nog ergens een zaaki waar je die kunt kope hoeven geen nieuwe te zijn ma wel die nog heel zijn de mijne benne namalijk kapot zitte barsten en gaten in
mickheijboer
Misschien bij Meindertsma in tiel zou het anders ook niet weten wij hebben hier ook niks meer liggen. Is vaak wel mooi als ze weer heel en helder zijn vaak tone ze oud zo erg geel ook he.
mcfjohan
Woeste magnum
casemagnum
Ja ze benne helemaal geel onderdehand
ih744-s
Hebben jullie die nog
selten
@SJB533
Hoezo Magum 7120?
SJB533
Ik, SJB533 en selten hebben dit object verplaatst van Tractoren Case Magnum 7220 naar Tractoren Case International Magnum 7120 (Poseren)
SJB533
@selten
Euhm, wat staat er onder?
selten
@SJB533
ik keek alleen naar de kap...
1046
@selten haha iets verder kijken dan de kap lang is
selten
@1046
Maar Marco, de kap is zo lang 😃
SJB533
@selten
Kijk ook maar s naar alles wat bijgeschreven wordt 😉

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
PUNTEN
1
WEERGAVES
11
BATTLES