Case International Maxxum 5150 Plus, foto van josje

Case International Maxxum 5150 Plus

josje
Mooie 5150

Reacties

me
Is een mooie trekker .. beetje lomp voor een boer lijkt me .. maarja .. zeker dik
mcfjohan
Niks lomps aan voor boer.. hier in de buurt rijden meerdere boeren met 5140 enzo mooii spul
me
Ja toch echt wel groot hoor met zukke banden .. keer normaal voor de schudder enzo is die te groot voor ... verder leuke trekker hoor zeker weinig mis mee .. !! .. brute pk's ... trekken als beesten .. alleen powershiftbakkie schijnen niet zo best te zijn .. denkd at het weinig voorkomt
caseih1056
Helemaal niet tegroot voor de schudder
wij schudden ook met de maxxum niks ann de hand hoor
casecs110
Bij ons heeft 3kwart van de boeren een trekker boven de 125pk
me
Bij ons geen een .. en hoef ik ook niet zware 4 cilinder is best zat .. kan dumper tot 14 ton bijv best .. meer hoeven wij ook niet .. en wat mot een boer met boven de 125 pk behalve injecteren en grondwerkzaamheden ( bij boer niet groot ) ? ..
me
Moet ook aan compactheid en wendbaarheid gaan denken .. !
caseih1056
Dit zijn juist compacte trekkers een mx bijvoorbeeld is al een stuk groter
me
Ik ken het formaat van deze trekker wel .. zo een kwam bij ons die van marktool werkt .. leuke trekkers hoor .. maar echt te lomp .. een 6 cilinder kunnen wij ook niets mee .. ( was dat pa zo 946 30 jaar geleden leuk vondt ) ..
mcfjohan
Hier rijden ook veel boeren boven de 120 pk
casecs110
Hier zitten veel boeren die haasta lels zelf doen en hebebne hem dat voor opraapwagen mesttank ploeg en zaaicombinatie staan.
me
Hier niet ... want hier zijn boeren wel zo verstandig een boel uit te laten besteden vaak stuk goedkoper .. en zijn ze achter dat je uit een 4 cilinder veel kan halen en doen .. sommige wel hiero .. maar zijn geen boer meer .. meer loonwerker doen alles zelf .. en verhuren zichzelf bijv . met dumperen
me
Ik ga niet teveel zelf doen of het moet aantrekkelijk worden .. en loonwerker bij ons is scherp heel scherp !Q >. en hoef je niet te w88 als je het goed regelt op tijd afspreekt met duidelijke afspraken ..
josje
Hun hebben thuis 7 trekkers dusje ligt dat je een ander trekker voor de schuder hebt
casecs110
Als je het zlef doet kan je beginnen en stoppen wanner je wilt
josje
En ze doen alles zelf zoals maaien schudden harken opraapen zaaieklaar maken mais zaaien wietegge mee rijden met hakselen kilveren
me
Oke .. leuk .. maarja dan kan ik wel een zwaardere trekker begrijpen ik ga toch nog altijd voor de loonwerker .. stoppen en gaan wanneer je wil is onzin .. zelf ook vaak geen tijd voor .. tevens kan dat ook bij hun .. en bijv met kuilen moet capaciteit opzitten .. niet teveel tijdsverschil in het oprapen van gras .. in het schudden en het harken bijv ook niet .. en bij injecteren ook niet .. omdat het dan miss weer te nat is ..
josje
Hun zijn door de weeks met zun tweeen druk en op zaterdags 3 of 4 en als ze moet kuilen komt soms nog wat hulp bij
me
Wij doordeweeks ook met 2 man achter buiten school om .. op zaterdag 2 extra man van 8 tot 6 dus ja .. miss zout wel kunnen .. kan je afvragen of je zin in hebt .. en of je het wel wil .. je bent helemaal afhankelijk van jezelf .. als je goed regeld ligt de last bij de loonwerker .. de schade eventueel ook
mcfjohan
Jaa kan ook mooii en anders 1ste snede in 2 keer in kuilen mooii werk zelf doen
casecs110
Hier zijn ook veel grote boeren en zijn ook wel met 2of meer man en hebben grote machine's
me
Ach wij hebben klein spul .. en groter heeft niet altijd zin .. of je nou 8 of 10 rondjes rijdt ? .. en een grote schudder mag wel keer .. maar verder houdt het op .. dan huur ik liever machines .. als die stuk is is het ook niet jouw probleem .. en kan je doen wanneer je uitkomt. . en anders eventueel loonwerker
me
Maarja .. zo zien wij het .. veel maken ons voor gek uit .. maar uiteindelijk geloven ze het wel .. we weten wel wat we met het geld doen ..
caseih1056
Maar wie heeft er nu 7 trekkers
me
Uuh die boer schijnbaar van deze 5150 .. en dan kan het misschien handig zijn een zwaardere idd .. maar dan is het geen boer meer .. maar een machineboer ..
mcfjohan
HOOIJMAN ook whaha
caseih1056
Ik snap er geen tering meer van
caseih1056
Oh ok
josje
Jah hun 1 voor de voerbak 1 voor de pz bak en 1 aan een kuilvoersnijder geloof ik en de rest beetje los erbij
josje
Nee ik denk das ze 6 hebben heb effe zitten denken
me
6 of 7 wat maakt het .. en bij hooiman wordt ook niet alles gebruikt .. en zijn ook lang niet nieuwe of met super hoge waarde .. wat je ook wel eens ziet .. dat mensen voor 2 ton aan trekkers hebben staan .. en dat als boer ..
mcfjohan
Tjaa ieder zij manier van doen mooii man
me
Das waar .. en neemt niet weg dat het toch dik spul is .. deze trekker is ook gaaf !
mcfjohan
Jaa zkeer weten bruut ding
Lisan
Mooi wea hoa 😃
Robert
Wij hebben wat groter spul maar ook nog klein spul
Robert
Hangt er vanaf waar we het voor gebruiken en hoe vaak
HOOIJMAN
He me waarom wordt bij ons niet alles gebruikt ???????????????? ik heb alles naar gelezen maar hoe kom je daar bij en wij prakkezeren er niet over om alles te laten doen door een loonwerker en dat hoef zeker niet beter en goedkoper te zijn meschien voor jou wel maar voor ons zeker niet !
mcfjohan
PRECIES en Hooijman gebruikt ook veel elke dag weer bijna geheh en eigen jongens kun je genoeg aan verdienen!!
HOOIJMAN
Ja presies johan dus daarom vond ik dat dom gelul over ons ! dat bij ons niet alles gebruikt word
MFdriver
Whaha en sommige boeren hebben aan 2 ton aan trekkers staan kan heel snel 2 fendts en je zit er al overheen 😛
HOOIJMAN
Presies
MaartenMandemaker
Wij doen ook veel zelf, simpelweg omdat het goedkoper is. anders lieten we het wel doen door een loonwerker, we zitten niet om werk verlegen. maar je moet het wel goed doorrekenen, als je betaald personeel op je trekkers hebt is het al een heel ander verhaal. en nu kan ik beginnen met bv inkuilen of injecteren als de omstandigheden er naar zijn, bij een loonwerker ben je de zoveelste in de rij. dan moet je nog wel eens wachten.
HOOIJMAN
Klopt maarten voor ons net zo
Romke
Een boer bij ons in het dorp heeft ook 6 trekkers:
1 case maxxum 5150 pro
1 case maxxum 5140
1 case maxxum 5120
1 case ??20 volgens mij 😛
1 case ????
1 ouwe landini
Romke
Die case ??20 was een foutje 😛 dat is een case 4220 volgens mij
HOOIJMAN
Best rijdje

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
47
PUNTEN
0
WEERGAVES
8
BATTLES