Case International 856 XL, foto van redpower

Case International 856 XL

redpower
Hier mn 856 XLA met 15 kuubs mengwagen , met de 7 ton aan voer kreeg hij het aardig warm:-P zoals je ziet heb ik er al wat aan gedaan, en liggen er nu bandjes van onze in 2000 weggegane 956 xla op:) binnenkort voor de waterrem!

vorige foto was de verkeerde!, sorry

Reacties

Tinus
Ik heb je vorige foto dus ook maar verwijderd.
redpower
Ik vond het al zo vreemd dat hij meteen weg was, bedankt he:-)
(p.s. hoe typ ke hier de emoticons?)
Tinus
Achter 'Reageren' staat een knopje 'help ->'
😄
me
Mooiere achtebanden nu voor ook nog .. hebben jullie verder zelf ook Trekkers en boerderij ? .. als ik zo op de achtergrond kijk
956xlpower
956xl weg gedaan tjonge jonge dan moest ie wel versleten zen, een 956xl weggedaan pfffpfpffff zon schone, , mooie, fijne, betrouwbare, uitmuntende, vasthoudende, taaie, goeie trekker.
redpower
Ja wij hebben een zetor vaN 45 PK + een cvx 120 en dan hebn ik mn eigen trekker.
thuis hebben we 20.000 leghennen en een paardenfokekrij met ongeveer 500-600 paarden. dit jaar hebben we 55 hectare land, waarvan ongeveer 20 ha maisland.
vorig jaar deden we ook nog aan zomerstalvoerdering en maaiden we iedere dag gras met de cvx (met opraapwagen) en stond er een jx100u voor de mengwagen. dat is nu dus de cvx want we zijn ermee gestopt(de loonwerker doet veel.)
en ja een 956 weg gedaan, dat was in 2001 en hebben toen de cvx gekocht, dat was een van de allereerste hier in de buurt(was net uit) en is ook een van de weinige cvx 120érs die er rijden.
®édpowe®

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
0
WEERGAVES
22
BATTLES