Giant 451T, foto van fendtvario716

Giant 451T

fendtvario716
Nog een keer

Reacties

groeneddennis
Mooi ding
fendtvario716
Zeker werkt ook lekker
groeneddennis
`jah wij gaan heel meschien ook zo iets koen maar wij hebben nu zon kramer 312sl maar daar is van alles mee die wort nu helemaal klaar gemaakt en dan gaan wij hem meschien verkopen en dan koopen wij ook zo iets
fendtvario716
Oke ja kan
josje
Ohh duftig denk je broer kwam ik wel tegen met de vee kar en je pa in het land
groeneddennis
Eej josje waar hep jij het nou weer over dan????
josje
Ja ik ken hem groeneddennis dus en hij woont in de buurt dus zag ik zijn broer en zijn pa
groeneddennis
Oww waar ken jij mij van dan
josje
Waar ik jou van ken ik ken jouw nie
groeneddennis
Oww wanner heb je mij gezien dan?? en wat is je msn ???dan als ik die mag dan
me
Wat voorn type is dit ? .. wij hebben een in zelfde kleuren besteld .. maar das een v361 .. Ook met veegmachine en hele meuk
eddie
Hm.. jullie krijgen een shoveltje en jullie willen nog een frontlader op de jd tja toen ik zei dat we een frontlader en een shoveltje hadden toen zei je dat het nie nodig was en nu krijgen jullie zelf ook een shoveltje?
josje
Dit si ook een 451 eco liner
me
Klopt helemaal eddie .. de jd hebben we gekocht en moest een frontlader op komen .. maar de plannen in de stal en het erf zijn veranderd .. dus nu zit 1/3 van de grupstal op stro .. en kan je niet met trekker uitmesten .. wel met een minishovel .. tevens kunnen we alles met de minishovel behalve balen op transport doen ..
me
Weer zo hele preek .. iedereen heeft zo 451 eco .. 😛 .. wij zijn buitenbeentje 😉 .. nee deze is aan zware kant voor ons ..
eddie
Haha oke is duidelijk... maar ik d8 dat jullie altijd veel met balen bezig ware en drom die trekker met frontlader. maar is z'n shoveltje nie te lciht voor balen ophalen enz.... ?
me
Ja shoveltje is daar waarschijnlijk wel te licht voor .. Maar verder wel hoop mogelijkheden.
me
Tevens ligt al het grond wel rond huis liggen .. Miss kan het landen en het lossen hier naar de boerderij prima, maar dat moeten we nog beleven ..
me
En we kunnen uitmesten mest rijden .. en je hebt de jd dan met bijv. mestrijden mooi voor de kipper staan, anders moet je omkoppelen of met de inter op pad.
eddie
Wij hebben zelf een atlas 32c die begint al te wippen van achteren met 1 baal hooi voor op 😛 maar wij hebben geen balen hooi meeer wij gebruiken nu het shoveltje met kuilhapper maar daar is die eingelijk ook te lciht voor... :S

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
20
PUNTEN
0
WEERGAVES
9
BATTLES