New Holland L 85, foto van kris

New Holland L 85

kris
Dit is de l85 van ons hier was ik bezig met stro keren om te persen ik vind het een pracht trekker

Reacties

me
En goed onderhouden .. hahaha .. je voowielen wijzen naar het midden .. aan de onderkant staan ze dichterbij elkaar .. en ze draaien beide iets naart midde .. zal vast wel wat spelling op zitten lijkt me ..
jvw
Das vertekend beeld !!! je laat je toch niet bedonderen door die foto
me
Maar let echt goed op .. .. oke het kan ook mij liggen .. maar lijkt me echt zo .. dat schuin staan naar midden onderaan .. dat zie je vaker slijten de banden iets schuin hebbe wij ook met de jd heel iets .. de deutz had het veel ..
jvw
Slijten deze banden schuin af ...dacht dat het meeviel
me
Nee deze niet .. maar zie de wielen naar me kaar toe staan .. rechter wiel wil iets naar links .. en linker naar rechts ... krijg je flink weerstand . .
walker1
Een foto kan altijd een vertekend beeld geven, zeker als de ondergrond niet helemaal vlak is. de banden voor zijn wel een heel eind versleten
jvw
Foto bedrog nogmaals
kris
Nee het is echt niet zo de foto is dan ook met een gsm getrokken

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
0
WEERGAVES
23
BATTLES