International 5488, foto van mickheijboer

International 5488

mickheijboer
Mooie International 5488 foto is van fastline

Reacties

fabian
Wat een fantastisch ding, neus lijkt op die van een 7488
1046
Is de kleinere versie ervan
hansIH
7488 en5488 zit wel dezelfde IH motor in,alleen ekele pk verschil.Deze motor zit ook in het eerste model van Claas Xereon,wel in commonrail uitvoering.
magerehein
He hans ih,Kun jij nog iets vertellen wat er van de 466 motor uit de 5488 waar en of die nog steeds gebouwd worden.Er is voor het bankroet gaan van ih in 1986 nog een nieuwe motoren fabriek gebouwd voor de motoren(466) voor de 5488 weet jij wat er van de fabriek geworden is??Wie heeft deze motor van een common rail voorzien en waar heeft claas ze van betrokken?Is de motorenfabriek in handen gebleven van de vrachtwagen divisie van ih?Graag hoor ik meer hierover
hansIH
International bestaat nog steeds.Maar enkel als motor- en vrachtwagen fabriekant waar ze hoog in scoren.IH is trouwens nooit bankroet geweest.Ze hebben oa de landbouw diviesie verkocht.Ze leveren motoren aan :MF,Valtra,NH,Volvo,VW,M&M,Landrover,Ford,Perkins,vooral in zuid Amerika en brazilie.Zij hadden in 1990 hun eerste electronische commonrail.De Dt466 is van in 1994 commonrail.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
0
WEERGAVES
17
BATTLES