Landini 6550, foto van WouterPower

Landini 6550

WouterPower
Mijn eigen trekkertje. Toen nog Landini 6550. Was de wedstrijd van Culemborg 2005. Inmiddels is ie veranderd in een 9880!

www.tractorpulling.nl

Reacties

LandiniBoer
Mooie trekker maar waarom liggen er achter altijd van die grote banden op met kleine heb je toch meer trekkracht? ( groot in diameter )
WouterPower
Grotere band heeft een groter plat oppervlak (lxb) op de baan. Het stuk wat zeg maar op de grond staat. En niet alleen in de breedtte maar ook in de lengte. Hoe groter hoe beter. Wil je meer trekkracht, dan een versnelling lager.
Ook word er vaak een groter wiel gemonteerd om de snelheid te verhogen. Deze loopt ongeveer 52 km/u bij 2700 toeren.
LandiniBoer
Oo oke weer wat geleerd 😃 haha maar wel mooie trekkers allemaal 😃 😃

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
0
WEERGAVES
6
BATTLES