Massey Ferguson 3060, foto van mxpower

Massey Ferguson 3060

mxpower
Onze 3060 .. met de oude opraapwage.. die word nu winterdaags gebruikt als voerwagen., vandaar dat an deze kant dat zijbred er boven ok af is..

Reacties

me
Ahha .. is dat bietje handig ? ..
mxpower
Jaa.,. geet heel goed.. hebbe we shovel met hoogkiep bak en dan gooj je zo alles dr in.. en hij verdeelt het net zo mooj..!
mcfjohan
Dikke combi
heb ik nog een dag met rond geschampt onnie peter...
woest
me
En je kan hem nog voort zomervoeren gebruiken .. niets voor ons .. maar voor sommige vies makkelijk 😃
mxpower
Ghehe zker johan..
jah da kan .. in de zomer hebbe we dat bovenste bred dr ok bij op.. en door die hoogkiep bak kunne we dn net boven de wagen komen.. alleen soms gaat t mis en dn druk je het bred iets in maarjh kleingheidje hou je..
ma wij hale ok stal voedering en aj dat dr in heb \, beetje mais dr biej in en spul en je draajt t voor en je bent klaar..
mcfjohan
Jaa joa duftig doar bie mentink..
geheh duftig hoken toen
mxpower
Gheheh jah he johan .. da was oew combinatie:P ghehehe..

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
9
BATTLES