Fiat 900, foto van guy

Fiat 900

guy
Mooie 900 als je het mij vraagt! komt ergens vanuit frankrijk denk ik

Reacties

arjandefiatman
Jah das echt mooi spul 6 cil.
guy
Schone machiene! tegen dat die hun neus van de grond lichten....
+1
brecht-blomme
@guy ja mooie machine, was ie in jou bezit?
fiat900
Bij de mijne zijn die wielen ook oranje? Zou dat standaard zo zijn? Kheb er ook al gezien met witte.
Abarth
Vroeger, zoals bovenstaande waren ze oranje met donkerblauw blok, later werden de velgen wit en het blok donkerbruin.
skure
@fiat900

Zie maar da ij rap marcheert, tegen 8mei!

@guy Guy, dan komde toch ook is af e, met den 540dt ofzo... Da we samen is pint kunnen drinken ipv ier altijd op tf...:)
fiat900
@skure Zal geen probleem mogen zijn. Over 8 mei ister daar al iets meer van bekend qua inschrijven en waar het door gaat?
guy
@fiat900

De wielen zijn idd oranje ja. Maar dat het middenstuk (da fonte stuk), is blauw. Kheb sinds kort een folderke van den 900.

Wat is er 8 mei te doen?
skure
@fiat900
@guy

Den 8ste mei organiseren der paar maten een trekkertrek. Hier bij ons in Geraardsbergen, meer bepaald in Zarlardinge... Het zal zijn met die sleepwagen die vorig jaar is aangekocht. Is voor het wat grotere publiek. Bjorn weet er ook al van e zal zeker aanwezig zijn + alle andere mannen uit de streek! Zeker komen e Guy

Joppe, inschrijven zal voor binnenkort zijn, ergens op een plek van richard
guy
Gingen ze dat dit jaar al niet doen ook?
skure
@guy

Wa bedoelde met dit jaar? 2011? Tis 8 mei 2011 e! Vorig jaar hebben we da ook dikwijls gedaan maar onder kameraden meestal. Nu ist wat officiëler...
guy
Aja ik had het op 2010..

Kan kik daar niet komen doen met de 540DT, just putten graven 😃
skure
@guy

Voorwat da... Kameraad van mij zette zelf aan met z'n Fordson major van 2500kg...
En gij hebt 4wd!
guy
@skure

Voor we die 411R gekocht hebben deze zomer hadden we een 750 opt oog. Maar daar was moeilijk aan te geraken.. En ik zocht nog een trekker erbij: 315, staat voor het moment bij mn broer, is volledig gerestaureerd. 540DT, is voor mn vader thuis onze klark met den hefmast, die blijft er aan hangen om vlug paletten te kunnen lossen en laden. Die Som 30, is van mn schoonbroer (heb ik niks aan te zeggen). Dus voot de thuiswerkzaamheden zocht ik nog een trekker, type speelde zeker geen rol voor mij hoor. Toen op die 411R gebotst, dus die konden we niet laten liggen. Hadden we die 750 kunnen kopen ging ik wel mee doen voor trekker trek hoor, maar mij maakt dit niet uit of ik nu wel of niet kan mee doen hoor.
skure
Komt dan gewoon is kijken e! Kunt is rijden met Bjorn zijn duust of mss eens met nen Jd :):)
guy
Aja tzal wel zijn! Mee den 1000 emmek al gereden
skure
@guy

Op Trekkertrek, of gewoon op straat?
guy
Opt straat

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
17
PUNTEN
2
WEERGAVES
22
BATTLES