Case International Meerdere, foto van casemagnum

Case International Meerdere

casemagnum
2x 845

Reacties

boer
Is dat dijkshoorn die er achter zit hans??
casemagnum
Ja met een etec 804
HOOIJMAN
En 2x mooi 😛 😛 5 punten
Denhollander
Zit daar een wuppie voorin de voorste???
kemper
Haha lijkt het wel op ja
casecs110
Mooie 845's
956xlpower
Wat een verneuking van de voorste trekker om er zo grote luchtfliterpijp op de motorkap te zetten ziet er niet uit. Heeft die turbo soms.
unimogpower
Nee hij heb geen turbo dat heb ze gedaan voor de stof kerel
casemagnum
Ja als ie altijd een roterkop egger voor op heb wil der nog wel is stoffen dus hebbe ze um omhoog gebracht anders ken je om het gangtje je luchtfilter schoon kloppe!!!
956xlpower
En wat hangt er dan achterop als de rotorkopeg voorop hangt. Vind het toch een hele pijp voor zon trekker, maar het heeft een functie klaar blijkelijk. Wel taaie trekkers die 845xl blijven goed aanhouden.
deutzmeanspower
Trekker moeten soms ook wel een functieoneel wezen he 😛
casemagnum
Spruiten pooter zit achterop ma me baas is gestopt dus helaas geen spruiten meer pooten
adje
Wat is die lange piep dan die er noast zit of is dat een lantaarn poal
SJB533
Ik, SJB533 en radium45 hebben dit object verplaatst van Tractoren Case 845 XL Plus naar Tractoren Case International Meerdere (Poseren)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
PUNTEN
0
WEERGAVES
10
BATTLES