Landbouw miniaturen 1:32 Fendt, foto van RickB

Landbouw miniaturen 1:32 Fendt

RickB
Mooie Fendt 924 Vario in Black Beauty uitvoering. Is omgebouwd door een Duitse modellenhandelaar die ook met een stand op de oltimerdag in Tilligte stond. Dit model is te koop voor meer info, check marktplaats.nl en zoek op siku.

Reacties

Berendstoppels
Mooi ding zeg!
Bolle
Jah idd.. die zal wel niet goedkoop zijn:P
RickB
Het is maar hoe groot je hobby is en hoeveel je er voor over hebt he. Zover ik weet zijn er maar 2 van.
WouterVerhoef
Dit is niet de Black Beauty uitvoering van de 936
RickB
Tjah, daar kan ik ook niks aan doen. Maar daarom is hij niet minder exclusief natuurlijk een beetje modellenverzamelaar weet dat zelfbouwmodellen over het algemeen veel waard worden later en ook redelijk gewild zijn.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
0
WEERGAVES
5
BATTLES