Massey Ferguson 398, foto van mf6495driver

Massey Ferguson 398

mf6495driver
Hier onze 398 voor de brimont 18t

Reacties

redprideworldwide
Mooi he 😛 trekt die hem vol pattaten de heuvel op 😛?
zeg die 6497 dyna 6 sta te koop e bij beel
hint
mf6495driver
Haha ooit hebben we eens een bergop gedaan met die trekker en die kar, er lagen toen zoals op deze foto ook aardappel planters op, roken da ie deed, echt prachtig.
als we onze aardappelen duur genoeg kunne verkopen zal ik der nekeer over denken over die 6497
HOOIJMAN
Aparte 399 die van ons gaat nu weg
mf6495driver
De onze werkt nu ook niet veel meer, heeft nu iets van 8000 uur. maar alles wordt een beetje te zwaar voor den dezen.
HOOIJMAN
Ja de motor wil wel maar voor ons is de achterbrug te licht een paar keer de hefas afgebroken
mf6495driver
Bij ons is er nog niets aan gebroken geweest, heeft jaren lang aan een voerderbak gehangen, en reed elke morgen en elke avond op zijn achterwielen rond, omdat de bak wat te zwaar was:d, heeft jarenlang aan een 3m rotoreg+zaaimachine gelegen, hij heeft zelf al eens aan de 12ton beervat gelegen, toen de steyr in panne lag;-)
Maris
Ik, Maris en staaf hebben dit object verplaatst van Tractoren Massey Ferguson 399 naar Tractoren Massey Ferguson 398 (Dumperen)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
32
BATTLES