Zelfbouw Zelfgemaakte constructies, foto van sander

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

sander
Ben zelf spuitje aan t maken voor achter de trekker...

Reacties

geert-deutz
Dat werkt tog nooit man. voor een paar tientjes heb je zo'n zelfde spuit kompleet maar 10 jaar ouwer ik zou er niet aan beginnen
hanomagfarm
As ie et goed doet zou't prima werke
RobDeutz104
Maar je krijgt hem nooit gekeurd denk?
geert-deutz
Weet het niet het is een zelfbouw he? ik denk dat het en moeilijk verhaal wordt
me
Zo kan je hem maken naar je eigen wensen en mogelijkheen zo een kopen is vaak zo klein iel kut ding .. met kut 3 punt enzo ..
hanomagfarm
Zonder keuring spuit ie even goed 😄
me
Denk dat het voor die sander geeen moeilijk verhaal wordt .. als ik foto''s bekijk twijfel ik er niet aan dat het geen handige gozer is !
geert-deutz
Jha maar als de aid komt weet ik niet wat je dan moet zeggen
vraagd die vent papieren graag en dan ben je de lul
hanomagfarm
Die gestapo ventjes meteen wegschoppe
sander
Maak ik voor de veeboer waar ik werk.. heeft nog al wat land en oude spuitje was stuk... hij wou er graag achter op kunnen staan zodat je niet steeds er achter op hoeft te hangen.. er zit nog een lange slang + lans bij..
hanomagfarm
Zijn ze in een half uurtje terug met de politi
sander
Dat oude spuitje was ook niet gekeurd... dus.. gaat al jarennnn goed..
me
Wij hadde ook zo spuitje ideaal ding .. paste mooi achter onze d439 .. .. maar was ook een keer op .. begon te lekke .. en voor de 3 x in het jaar bestrijding van de distels enzo .. hebbe we nu 200 liter vatje met zo handpompie kan je mooi mee werken als je hem op de quad zet .. maar ziet er wel netjs uit hoor !
walker1
Als je de aid bij die spuit wil hebben moet je vooral de foto's op internet plaatsen en lekker over keuring en gestapoventjes blijven lullen in het forum.
Denken jullie soms dat die lui nooit een wat op internet rondkijken?
sander
Hmm, haha... valt wel wat mee joh.. t zou al heel toevallig wezen als ie hier net ziet en hij is ook nog lang niet klaar duss. moet oook nog een karretje worden ondergemaakt en moet nog gespoten worden..
hanomagfarm
Nou, je ken ook bang voor ze asje dat wilt
mf-fendt-deutz
Men oom heeft eentje gekocht lijkt hier erg op en kun je ook gewoon op losse wieletjes laten rijden en kan achter de trekker
alfredo
Ik, alfredo en Valtra-Fordpower hebben dit object verplaatst van Tractoren Onbekend foto - - naar Machines Zelfbouw Zelfgemaakte constructies (Poseren)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
PUNTEN
0
WEERGAVES
7
BATTLES