Massey Ferguson 6465 Dynashift, foto van MaartenMandemaker

Massey Ferguson 6465 Dynashift

MaartenMandemaker
Vanuit de cabine, ik vind dat de cultivator super werk levert, het blad is mooi vermengt in de bouwvoor.

Reacties

110-90pwrr
Je hebt wel toeren hoor!! 😃
DESLAGERURRE
Zo zo vol gas ??
MaartenMandemaker
1950 toeren, vandaag was het motto: gang is alles, vanwege het slechte weer
110-90pwrr
Ach, die paar druppies regen die wij gehad hebben, is de moeite ook niet waard...
MaartenMandemaker
Das geen volgas slageruu 😃
HOOIJMAN
Plankgas met het ding
MaartenMandemaker
Het ging hier soms aardig hard, soms hield het weer op, maar er is wel een paar mm gevallen, en de lucht was ook niet best, dus ik heb gewoon lekker doorgereden.
DESLAGERURRE
Hahahahhahahah zag ik
me
En dat moet kunnen toch maarten 😃 .. vindt het echt wel woest trekker die mf's bij jullie ! .. ben zoiezo zeker neit slecht te spreken over mf .. jammer dat je ze hier heel zeldzaam zijn ..en jullie dinkie is het woests 😃 .. maarja ..
MaartenMandemaker
Ik ben er ook goed over te spreken
me
Ik vindt het super rijden .. had van mij miss wel mf mogen zijn .. maar ik vindt oudere series niet zo als nieuwere ..als ik nu moest kiezen of nieuwe jd of nieuwe mf .. dan zou ik het neit weten ..
MaartenMandemaker
Vanaf de 6200 serie zijn het echt toppers, voor mij zou de keus niet moeilijk zijn.
me
Nee komt omdat jij altijd met mf heb gewerkt en niet met jd .. en je daardoor aan een merk blijft vasthouden .. en denk dat wij aan jd blijven hangen .. we zien wel hoe het loopt .. maarja 6255 heb ik wel eens tijdje mee gewerkt .. mooie omkeer/dynashift erop .. werkt mooi ! .. en doen daar all het onmogelijke ermee .. !
MaartenMandemaker
Nee me, ik heb ondertussen met veel verschillende merken/types gereden, en er zijn echt fijne trekkers bij, maar als ik kijk naar bv de cabine, versnellingsbak enz vind ik toch dat MF een van de besten is. dat neemt niet weg dat ik de rest prut vind, helemaal niet
me
Oke .. zo kan je het ook bekijken .. ik vindt jd super .. als die bij ons vaak goed moest werken dan is het brandstofverbruik een nadeel .. alhoewel ons dat nu meevalt .. verder nietst te klagen over dat ding . .en diesel betaal ik neit zelf .. en alles op eco verbruik ik minder dan de deutz .. met meer toeren verbruik ik stukke meer ..
mcfjohan
Zeker ik ben ook nog wel te spreken over die nieuwe mf`s mooi dashbord enzoo verder mooier trekkers en ligt er netjes bij maarten
me
Ikben ook zeker goed te spreken over mf .. maarja als deze goed bevalt en niet veel in prijs scheelt zullen we op de jd blijven ..
MaartenMandemaker
Ja daarom. ik vind fendt ook super trekkers, rijd ook als een trein.
maarja me, die johny is natuurlijk wel 30 pk zwaarder als die deutz he, dat moet je wel onthouden. onze buren stapten ook over van 90 naar 120 pk, maar de 6420 zoop veel meer dan de silver 90, daar hadden ze niet aan gedacht
mcfjohan
Wahah jd lust altijd wel beetje meer heb je ook wel pk`s
me
Hmm ikke wel aan gedacht en dakzij de 30 pk meer zit er geen brandstofverbruik verschil .. wel als ik er zwaarder werk mee gaan doen .. voordeel is wel dat ik er ales mee kan doen .. dakzij DikkE 30 pk meer .. en of we nou 1 of 1.5 (bijv. ) keer per maand tanken maakt het verschil niet
MaartenMandemaker
Meestal is een zware trekker die het werk makkelijk aankan zuiniger dan een lichtere die op zijn tenen loopt he. dat kan ik thuis ook merken
me
Hmm dat weet ik maar als je bekijkt dat de deutz alleen wat moest doen met optrekken bij bloten ( ga ik niet weer over beginnen maar niemand gelooft .. me .. bij hoog 4 in ieder geval wel ) .. en met kipper vol met 8 ton dat is dan normaal werk .. en cultivatoren kreeg je hem gek mee .. maar een jaar met hem gedaan dus ja ..
me
En ben via tractorfan . .en zelfs vorige eigenaar gewaarschuwd dat brandstofverbruik stuk hoger is .. maar wat we eerst verbruikte was helemaal neits ..

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
23
PUNTEN
0
WEERGAVES
3
BATTLES