Massey Ferguson Meerdere, foto van MaartenMandemaker

Massey Ferguson Meerdere

MaartenMandemaker
Hier was alles splinternieuw, de beide trekkers en de mesttank, foto is van juli 2004

Reacties

me
Mooi hoor ! .. mooie bandjes onder 6460
MaartenMandemaker
Toen stond hij nog op 1.70 m. spoorbreedte, nu staat hij op 1.80 m. dat kun je ook zien aan de wielplaten van de voorwielen, die staan op de oudere foto's nog anders.
me
Oke toch mooi spul loods netjes voor elkaar .. deuren dicht en lucht dicht hebbe wij niet in openfront ...
MaartenMandemaker
Ja, dat wel, maar deze loods is veel te klein. we hebben nog een kapschuur van 13*20 m. maar die staat ook propvol. daarom zetten we nu die nieuwe kapschuur.
HOOIJMAN
Dikke mf powerss daar in de schuur
Denhollander
Hadden jullie de loto gewonnen ofzo???? 😃 maar jullie hebben echt super spul
110-90pwrr
Je kunt beter geld investeren dan op de bank laten staan....
me
Maar dat betekent niet wildweg in machines inversteren ( denk ook niet dat dat gebeurt bij maarten ) .. tis zeker mooi zo.. maar ligt ook aan je uurtjes .. en grote van je bedrijf ..
MaartenMandemaker
Nee hoor, niets gewonnen. gewoon afwegen of het uit kan om te inversteren. als het niet rendabel is, doen we het niet. maar we houden de machines over het algemeen aardig jong idd.
LandiniBoer
Mooie spul en een mooie loods maarten! 5 punten
MaartenMandemaker
Ja, dank je wel! maar zo groot is deze schuur ook niet, 25 bij 12 meter. we hebben er langs een kant al een zolder in gemaakt, dat kun je rechts op de foto zien. daar zetten we kleinere machines op met de heftruck.
Denhollander
Tjah dat is ook een manier he en andere kleine machines eronder??
me
Dat hebben wij een stukkie achter in onze grotere loods .. voor de dekens van de mais .. en het voer .. de rest wouden we eerst ook doen nu niet meer .. komt alleen het rijdend park in te staan als we de andere lagere af hebben .. kan in de hoge al het stro ..
MaartenMandemaker
Ja idd kleinere machines staan onder de zolder. grasvork, weilandbloter enz.
Maris
Ik, Maris en claaskeal hebben dit object verplaatst van Tractoren Massey Ferguson 6465 Dynashift naar Tractoren Massey Ferguson Meerdere (Poseren)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
PUNTEN
0
WEERGAVES
3
BATTLES